El Hankouri, Hrustic, Sierhuis, Te Wierik en Van Hintum in FCG TV

20 december 2019

FC Groningen TV kijkt heeft vandaag een terugblik op de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht en kijkt vooruit naar de thuiswedstrijd van komende zondag tegen FC Emmen.

Gisteravond werd FC Groningen in de strijd om de KNVB-Beker uitgeschakeld door FC Utrecht. FC Utrecht was met 0-1 te sterk. FC Groningen TV blikt terug op het duel met trainer Adrie Poldervaart, die de geschorste Danny Buijs verving, en Mo El Hankouri.

Tijdens de wedstrijd tegen FC Utrecht volgde FCG TV Ajdin Hrustic met de camera. Samen met hem blikt FCG TV vooruit op de laatste wedstrijd van 2019, thuis tegen FC Emmen. Hrustic heeft goede herinneringen aan FC Emmen want hij was de maker van de winnende 0-1 aan het begin van dit seizoen in Emmen. Daarnaast duikt FCG TV in het verleden van de ontmoetingen tussen FC Groningen en FC Emmen in Groningen.

Een dag voor een wedstrijd gaan Kaj Sierhuis, Mike te Wierik en Bart van Hintum vaak eten in restaurant Vapiano in de binnenstad van Groningen om een goede maaltijd te nuttigen. FCG TV gaat met ze mee en bespreekt met hen waarom ze dit vaak een dag voor een wedstrijd doen.

FC Groningen TV wordt om 17.25 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt om 19.10 uur en 0.30 uur herhaald op kanaal 2. Zaterdag is FCG TV om 16.40 uur te zien op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/

Laatste nieuws