Effektief Groep en Office Centre vinden elkaar in Kerstperiode

7 december 2020

De medewerkers van Effektief Groep ontvangen dit jaar een kerstpakket dat is samengesteld door hoofdsponsor Office Centre. Beide partijen kwamen met elkaar in contact via FC Groningen. Een prachtig voorbeeld van een succesvolle samenwerking tussen twee sponsorrelaties die elkaar via de Trots van het Noorden verder helpen.

Office Centre en Effektief2

Manager Partnerships Bastiaan Fehrman is verheugd met de samenwerking: “Wij willen onze partners graag helpen met het bereiken van hun doelstellingen en het is toch elke keer weer mooi als dat lukt. Met zowel Effektief Groep als Office Centre hebben wij een mooie samenwerking,” geeft Fehrman aan.
 
Verbinden
“Met deze partners, maar ook alle andere bedrijven verbonden aan de club, proberen we te kijken of we sponsors met elkaar kunnen verbinden. Het verbinden van bedrijven met elkaar, waardoor zij de mogelijkheid hebben om verder te groeien en groter te worden, zien we als één van onze taken. Soms ontstaan deze samenwerkingen vanuit een actieve rol omdat één van onze collega’s op de hoogte is van; aan de ene kant de vraag en behoefte van de sponsorrelaties en aan de andere kant de waarde die een andere sponsor kan toevoegen of leveren. En soms ontstaat een samenwerking vanzelf via onze wedstrijden of evenementen. Het is mooi dat sponsorrelaties zich via FC Groningen met elkaar verbonden voelen en elkaar daardoor ook succes gunnen.”
 
Effektief en Office Centre
De twee partijen die elkaar wisten te vinden zijn Effektief Groep en Office Centre. De laatste levert tal van kantoorartikelen en heeft in deze periode van het jaar het assortiment uitgebreid met kerstpakketten. En dat was juist wat Effektief kon gebruiken. “Bij Effektief kunnen alle medewerkers kiezen tussen een schenking aan en goed doel of een traditioneel kerstpakket. Door de verbindende factor FC Groningen heeft Effektief dit jaar gekozen om het pakket af te nemen bij de Office Centre,” vertelt DGA Patrick Reinders. “Het is een mooi compleet pakket geworden waarmee onze medewerkers zeer blij zullen zijn.” 

Namens Office Centre was Marcel Dost, accountmanager Regio Noord, betrokken. “Wij zijn erg blij en enthousiast met deze prettige samenwerking met Effektief en trots dat wij dit jaar hun werknemers van kerstpakketten mochten voorzien.”
 
Onderlinge zaken
FC Groningen zet in op het verbinden van sponsors waardoor bedrijven elkaar kunnen helpen en gezamenlijke de gestelde doelen kunnen bereiken. De club brengt deze samenwerkingen graag onder de aandacht. Sponsorrelaties die voorbeelden hebben van onderlinge zaken die tot tevredenheid van beide partijen met elkaar zijn gedaan, kunnen een mail sturen met het onderlinge verhaal naar het volgende emailadres. 

Laatste nieuws