string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Eet morgen voor half geld in Euroborg (en kom op tijd!).

Vrijdag 30 maart 2012 om 15:52

Om mensen zoveel mogelijk te bewegen tijdig naar Euroborg te komen, is tussen 17.15 uur en 17.45 uur 50% korting van kracht in de omloop van het stadion. Producten van 2 munten kosten in het eerste halfuur na opening 1 munt en bij producten van 1 munt kan gratis een tweede product naar keuze worden bijbesteld. Verder zijn mooie prijzen te winnen bij de verloting rond het programmaboekje en rijden uiteraard de Arriva-pendelbussen weer vanaf P&R Haren en Hoogkerk.

Het stadion opent de poorten om 17.15 uur en iedereen wordt geadviseerd ruim op tijd naar het stadion te komen. Dit om onnodig lange wachtrijen voor de kaartcontrole te ontlopen. Wij adviseren automobilisten gebruik te maken van een aantrekkelijke service. Vanaf de P&R locaties Haren aan de A28 en Hoogkerk aan de A7 zet Arriva Touring elke wedstrijd pendelbussen in. Voorafgaand aan en na afloop van de wedstrijd rijdt er om de tien minuten een bus naar en van Euroborg om de bezoekers af te zetten en op te halen bij de bushalte aan de Boumaboulevard voor het stadion. De kosten voor deze service bedragen 2,50 euro per persoon voor een retourtje. Dit is een aantrekkelijke optie om op een goede, snelle manier, zonder parkeerproblemen, bij het stadion te komen.
Verloting programmaboekje
Met ingang van deze thuiswedstrijd is de aankoop van een programmaboekje extra lucratief. Elke wedstrijd zijn namelijk mooie prijzen te winnen door middels van de lotnummers die erop zijn vermeld. De prijs van een programmaboekje blijft gehandhaafd op 1,50 euro.
De winnende lotnummers zullen in de rust van de wedstrijd worden omgeroepen door de stadionspeaker. De prijzen zijn na afloop af te halen in de Fanshop. De prijzen zijn als volgt:
1e prijs: VIP-arrangement voor twee personen
2e prijs: Gesigneerd wedstrijdshirt
3e prijs: Waardebon van 35 euro voor de fanshop
Kijkcode
Kun je de wedstrijd niet bijwonen, is het bovendien tot en met vrijdag mogelijk deze kaart via de officiële weg aan te bieden aan andere fans van FC Groningen. Zaterdag op internet genieten van de derby? Reserveer dan alvast een kijkcode voor de wedstrijd via http://eredivisielive.nl/portal/gro/live/.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’