string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Eerste vervolgafspraken na succesvolle netwerkcarrousel al gemaakt.

Vrijdag 26 maart 2021 om 12:42

De FC Groningen Business Club kan terugkijken op een geslaagde eerste online netwerkcarrousel. Vele sponsorrelaties afgelopen week met elkaar virtueel speeddaten. Een prachtige mogelijkheid om in de huidige tijd te netwerken. De eerste vervolgafspraken zijn al gemaakt. In zowel april als mei staat een nieuwe netwerkcarrousel gepland. De netwerkcarrousel worden verzorgd in samenwerking met Event Insight. 

netwerkcarrousel

Onder de noemer ‘Speeddaten met Sponsoren’ organiseerde de FC Groningen Business Club afgelopen week de eerste virtuele netwerkcarrousel. Tientallen sponsorrelaties hadden zich voorafgaand opgegeven via de zakelijke app van FC Groningen en wachtten in de virtuele lobby in spanning af tegenover wie ze zouden komen te zitten.
 
“Zoals in de uitnodiging stond omschreven was het; supersimpel, superleuk en supereffectief,” vertelt Mariëlle Ubink, Hospitality & Event Coördinator van FC Groningen. Vanzelfsprekend deed Ubink zelf mee aan de carrousel. Nadat iedereen was aangemeld in de lobby begon de carrousel te draaien en werden random koppelingen gemaakt. Het was onmogelijk om twee keer met dezelfde persoon te worden gekoppeld.
 
“En dan zit er ineens iemand tegenover je,” lacht Ubink. “Ontzettend leuk. Een gesprek duurde vier minuten waarna er automatisch een nieuwe koppeling werd gemaakt en je direct weer tegenover iemand anders zat. Dat zorgde voor veel dynamiek en de deelnemers hebben zo`n vijftien gesprekken gevoerd in een uur tijd.”
 
“De duur van de gesprekken was juist lang genoeg om goed met elkaar kennis te maken, jezelf en het bedrijf voor te stellen en wanneer het voor beide partijen een interessante match bleek een vervolgafspraak te maken. Aan het einde van de dag kregen we berichten van deelnemers die een vervolgafspraak hadden gepland of die dit het mooiste uurtje van de dag vonden. Het was zeer geslaagd en kijken uit naar de volgende edities van deze netwerkcarrousel.”
 
De netwerkcarrousel voor leden van de FC Groningen Business Club wordt verzorgd in samenwerking met Event Insight en staat nog op woensdag 21 april en woensdag 27 mei op het programma. Beide keren begint de activiteit om 16.00 uur. Aanmelden voor deze activiteit is noodzakelijk en kan nu al via de zakelijke app van FC Groningen. 

tijdstip-netwerkcarrousel-april

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard