‘Eerste verlengingen seizoenkaart al weer binnen’

5 maart 2019 / vandaag

In de 711de nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de thuisoverwinning op VVV-Venlo, kijkt hij vooruit naar het uitduel met FC Utrecht, komende vrijdagavond, en gaat hij in op de start van de seizoenkaartverkoop.

“Het kan snel verkeren. Vijf speelronden geleden stonden we nog op plek 16 van de Eredivisie. Met een serie van vier overwinningen en één gelijkspel zijn we sindsdien doorgestoten naar het linkerrijtje van de ranglijst. Zondagmiddag wisten we in een spectaculaire wedstrijd met vijf goals, twee strafschoppen, een paar VAR-momenten en twee rode kaarten in een rechtstreeks duel om plek 8 met 3-2 te winnen van concurrent VVV-Venlo.”
 
Bondscoach Japan
“Smet op de middag was de dubbele gele kaart voor Ritsu Doan. Dat zag ook de Japanse bondscoach Hajime Moriyasu, die tegen VVV samen met zijn assistent een bezoek aan FC Groningen bracht. Doan is door zijn rode kaart van afgelopen zondag automatisch voor één wedstrijd geschorst. Hij ontbreekt derhalve komende vrijdagavond als we om 20.00 uur aftrappen in Galgenwaard tegen FC Utrecht. Omdat de veldverwijzing tegen VVV nu direct tot een uitsluiting van één wedstrijd leidt, blijft het totaal aantal gele kaarten voor Doan in dit seizoen op vier staan. Hiermee staat hij dus nog steeds op scherp en volgt een nieuwe wedstrijd schorsing bij een volgende (vijfde – red.) gele kaart.”
 
Seizoenkaartenverkoop
“Net als vorig jaar zijn we op 1 maart van start gegaan met de seizoenkaartverkoop. Afgelopen vrijdag hebben we de campagne gelanceerd en direct al kregen we de eerste verlengingen voor het seizoen 2019/2020 binnen. Die onvoorwaardelijke steun en betrokkenheid bij de club is geweldig om te zien. Ongeacht hoe de club er voor staat; je bent en blijft voor je leven supporter, in goede en in slechte tijden, en dus verleng je je seizoenkaart. Dat idee.”
 
“Vroegtijdig je seizoenkaart verlengen, kan je bovendien mooie prijzen opleveren. Zo belonen wij de eerste vijfhonderd verlengers met twee gratis kaarten voor de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen: FC Groningen - Fortuna Sittard, op zondag 12 mei. Deze kaarten kunnen worden gebruikt om familie of vrienden enthousiast te maken voor FC Groningen. Wellicht overwegen zij dan ook een seizoenkaart aan te schaffen. Daarnaast organiseren wij ook dit seizoen een prijzenfestival (https://kaartverkoop.fcgroningen.nl/20prijzen), waarbij seizoenkaarthouders kans maken op mooie prijzen. Hoe eerder de seizoenkaart is verlengd, hoe meer kans je maakt op één van de prijzen.”
 
fcgroningen.nl/seizoenkaart
Een seizoenkaart aanvragen, verlengen of plaats wijzigen kan eenvoudig online via www.fcgroningen.nl/seizoenkaart. Voor huidige seizoenkaarthouders is de eigen plek tot uiterlijk donderdag 23 mei weer gereserveerd voor het seizoen 2019/2020. De vaste stoel verlengen of wijzigen voor een andere plek in het Hitachi Capital Mobility Stadion kan eveneens via deze website.”
 
“Buckaroo maakt het supporters mogelijk om gemakkelijk en veilig een seizoenkaart in maandelijkse termijnen te betalen. In dat geval schrijft Buckaroo namens FC Groningen gedurende maximaal vier termijnen – van mei tot en met augustus – elke laatste week van de betreffende maand een gedeelte van de prijs van de seizoenkaart automatisch af van de betaalrekening. Voor deze service wordt bij aanmelding een bijdrage van 8 euro aan administratiekosten in rekening gebracht.”
 
Al vanaf 89 euro
“Wist u trouwens dat jeugd (geboren vanaf 1 juli 2007 – red.) al een seizoenkaart kan aanschaffen voor slechts 89 euro?!”
 
“Tot volgende week.”

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws