string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Eerste verkoopdag bekerfinale soepel verlopen.

Dinsdag 14 april 2015 om 18:09

De verkoop van kaarten voor de bekerfinale van zondag 3 mei aan seizoenkaarthouders is op de eerste dag soepel verlopen. Voor de opstapplaats Kardinge zijn geen kaarten meer verkrijgbaar. Ook de tickets voor de autocombi zijn op. Er zijn nog tien andere opties voor opstapplaatsen beschikbaar.

De verkoop via onze kaartverkoopsite verliep voor het eerst met behulp van een SMS-module. Supporters kregen per SMS een bericht en code wanneer ze aan de beurt waren op de  pagina waarop de kaarten konden worden aangeschaft.
Rond de start om 9.00 uur was er een periode waarin www.fcgroningen.nl niet bereikbaar was, maar dit had geen invloed op de kaartverkoop die via een andere internetpagina wordt verzorgd. Wel had een deel van de supporters last van de langdurige storing van ING iDeal. Rond 18.00 uur waren alle kaarten voor de autocombi (P Beverwaard). Deze werden allemaal online verkocht.
Rijen
Bij de 35 FC Primera’s in Stad en Ommeland startte de verkoop eveneens om 9.00 uur. Bij diverse vestigingen ontstonden er ’s morgens rijen, maar uiteindelijk kon iedere seizoenkaarthouders worden bediend.
Dat gold ook voor de verkoop bij de FanCorner bij Euroborg. Om zes uur ’s morgens stond de eerste wachtende al in de rij en rond 10.00 uur waren er tientallen wachtenden. Iedereen kreeg een kop koffie of thee aangeboden en de sfeer was leuk en ontspannen. Rond het begin van de middag was ook deze rij volledig voorzien van kaarten.
Contact
De hele dag stond de telefoon in Euroborg roodgloeiend. FC Groningen verzoekt supporters, indien mogelijk, zoveel mogelijk per e-mail contact op te nemen met vragen over de kaartverkoop voor de bekerfinale. Dit is mogelijk via supporterszaken@fcgroningen.nl.
Nog tien opstapplaatsen
In de loop van dinsdag raakte opstapplaats Kardinge als eerste uitverkocht. Er zijn daardoor nog tien opstapplaatsen beschikbaar:
– Euroborg (samen met Supportersvereniging FC Groningen)
– P+R Hoogkerk
– P+R Haren
– Hanzehogeschool, Zernike P3 (achter het Zernikeplein 7 en 11) en P4 (achter het Zernikeplein 17 en 23)
– Delfzijl (wegrestaurant Schipper, Zeesluizen 2)
– Winschoten (Bovenburen 104B)
– Assen (bedrijventerrein Assen Noord, Duitslandlaan)
– Hoogeveen (P+R Stationsplein)
– Drachten (Sligro, Dopperlaan 1)
– Veendam (Jan Salwaplein en Aquapark)

Klik voor vragen en antwoorden en meer nieuws op onderstaande link:

Gerelateerd nieuws.

7 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard