Eerste training live te volgen via YouTube

20 juli 2020 / vandaag

FC Groningen start vandaag – maandag 20 juli – om 11.30 uur met de eerste groepstraining van het seizoen 2020/2021. De training op Sportpark Corpus den Hoorn, onder leiding van hoofdtrainer Danny Buijs, is vanwege corona-protocollen niet toegankelijk voor publiek. In samenwerking met RTV Noord is de training van de eerste selectie live te volgen via de het YouTube-kanaal van de club en op de Facebook-pagina van de Trots van het Noorden.

FC Groningen begon deze week officieel aan het seizoen 2020/2021. De spelersgroep onderging in het TopsportZorgCentrum en op de velden van Sportpark Corpus den Hoorn diverse fysieke testen. Aanstaande maandag staat de vernieuwde selectie voor de eerste groepstraining op het veld.
 
Anders
De eerste training van het nieuwe seizoen is normaal gesproken een evenement waarbij veel supporters aanwezig zijn, maar dat is dit jaar vanwege de coronacrisis helaas anders. De trainingen van FC Groningen op Sportpark Corpus den Hoorn zijn voorlopig besloten en niet toegankelijk voor publiek. Om supporters toch zo goed mogelijk te kunnen bedienen en een kans te geven de training te volgen, gaat FC Groningen in samenwerking met RTV Noord de eerste groepstraining van het seizoen live uitzenden. Voor, tijdens en na de training schuiven diverse FC Groningen-watchers en mensen van de club aan tafel in de uitzending.
 
Live
De eerste training wordt aanstaande maandag – 20 juli – vanaf 11.15 uur live uitgezonden via het YouTube-kanaal van FC Groningen en de Facebook-pagina van de club en via de website van RTV Noord.

buijs training
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws