string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Eerste training in Haren druk bezocht.

Zondag 24 juni 2012 om 22:55

FC Groningen heeft zondagmiddag in Haren de eerste training van het seizoen 2012/2013 afgewerkt op Sportpark De Koepel. Liefst 1.500 mensen waren afgekomen op deze eerste kennismaking met de nieuwe trainer Robert Maaskant en zes nieuwelingen.

In Haren kwamen allereerst elf spelers van de B-kern van komende jaargang het veld op, gevolgd door twintig spelers van de A-selectie van het komende seizoen. Onder hen zes van de zeven nieuwelingen: Paco van Moorsel, Filip Kostic, Stefano Magnasco, Mitchell Schet, Marco Bizot en Michael de Leeuw. Género Zeefuik meldt zich net als internationals Tim Sparv, Leandro Bacuna en Maikel Kieftenbeld maandag 2 juli voor hun eerste training.
Trainer Robert Maaskant was in Haren te volgen via een ‘head-set’ en betrok enkele jeugdige toeschouwers in de training, die liefst zeven kwartier onafgebroken duurde. Na een kwartiertje regen werd het rond kwart voor drie droog en kon de massaal opgekomen achterban tot kwart over vier getuige zijn van de eerste training in liefst zeven weken voorbereiding. Na afloop hadden coach en spelers volop aandacht voor de aanwezige regionale en landelijke pers.
Maandagochtend verschijnen op deze site qoutes van de spelers over de eerste training en ook de visie van Robert Maaskant op de voorbereidingsperiode.

Gerelateerd nieuws.

18 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard