Eerste thuisduel eindigt in gelijkspel.

Maandag 20 augustus 2012 om 14:33

FC Groningen heeft de eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2012/2013 gelijkgespeeld tegen Willem II. Voor de pauze scoorde David Texeira de openingstreffer. Marc Höcher maakte vlak na de pauze 1-1. Dat was ook de eindstand.

In een bloedheet Euroborg begon FC Groningen goed aan de wedstrijd. Het eerste half uur hadden de FC spelers de overhand. Het betere spel werd beloond met een doelpunt van David Texeira in de 26e minuut.
Lang duurde de voorsprong echter niet, want gelijk na rust werd door Willem II de gelijkmaker binnen geschoten. Helaas is het Groningen niet gelukt om alsnog de winst binnen te halen.
Aanstaande zondag wordt er in eigen huis gespeeld tegen PSV, deze wedstrijd begint om 16.30 uur.
Bij de wedstrijd tegen Willem II waren onderstaande leden uitgenodigd om deel te nemen aan de wedstrijdactiviteiten: