string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Eerste selectie vertrekt vandaag naar Spanje.

Maandag 04 januari 2016 om 10:58

De eerste selectie van FC Groningen vertrekt vandaag naar Costa Ballena in Spanje voor een trainingskamp van zeven dagen. Het gezelschap van FC Groningen bestaat uit 25 spelers en elf stafleden.

Na de komst van Alexander Sørloth bestaat de eerste selectie uit 23 personen. Van deze spelers zal Dino Islamovic niet afreizen naar het Iberisch schiereiland. De Zweed werkt deze week in zijn vaderland nog langer aan het herstel van zijn blessure.
Vanuit de Beloftenkern zijn doelman Stefan van der Lei, verdediger Keziah Veendorp en aanvaller Oussama Idrissi toegevoegd aan de selectie. De begeleidende staf bestaat uit trainers Erwin van de Looi, Dick Lukkien, Marcel Groninger, Sierd van der Berg en Robbert de Groot, teammanager Bas Roorda, clubarts Stijn de Bruijn, fysio Wouter van den Berg, verzorger Henk Hagenauw en materiaalmannen Bert de Voogd en Pieter Idema.
Dinsdag tot en met donderdag zal er tweemaal worden getraind door de selectie. Vrijdagmiddag om 14.00 uur is er een wedstrijd van driemaal een halfuur tegen KV Oostende. Zaterdag en zondag staat er beide dagen één training op de rol. Zondagmiddag reizen selectie en staf weer terug naar Nederland.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard