string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Eerste selectie traint donderdag en vrijdag in Euroborg.

Woensdag 08 februari 2012 om 13:11

De donderdag- en vrijdagochtendtraining van de eerste selectie van FC Groningen wordt in beide gevallen in het stadion gehouden. Bij de twee trainingssessies, die om 10.00 uur starten, is publiek welkom. De toegang tot het stadion is via ingang 1.

Tot en met woensdag werkt de spelersgroep in verband met de ingetreden vorst de oefensessies af op het kunstgrasveld van Haren, op het sportcomplex van VV Haren en VV Gorecht. De selectie van trainer Pieter Huistra bereidt zich voor op de competitiewedstrijd tegen VVV-Venlo, zaterdag 11 februari om 19.45 uur in Noord-Limburg.
Wijzigingen
Wijzigingen in het trainingsschema worden op het laatste moment doorgevoerd, afhankelijk van de weersomstandigheden en de gesteldheid van het trainingsveld. Supporters en andere belangstellenden, die de veldtrainingen graag volgen, dienen in de wintermaanden rekening te houden met veranderingen in het programma. Vaak wordt een dergelijke beslissing pas op de ochtend zelf genomen en is het lastig iedereen op tijd te bereiken en/of op de hoogte te stellen van een wijziging.
Twitter
FC Groningen zal eventuele wijzigingen in het trainingsschema zo snel mogelijk doorvoeren op de website. Tevens wordt hiervoor het twitter-account van de club www.twitter.com/jdnijland ingezet. Belangstellenden voor een veldtraining, die twijfelen over het doorgaan ervan, kunnen op werkdagen ook contact opnemen met de afdeling Supporterszaken, te bereiken via 050 – 587 87 87 (optie 1 in het menu).

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’