Eerste overwinning voor FC Groningen..

Maandag 03 september 2012 om 14:17

FC Groningen speelde afgelopen vrijdag tegen ADO den Haag, wat eindigde in 0-1. Het is daarmee de eerste overwinning van het seizoen.

De wedstrijd begon met twee gele kaarten in de eerste  vijftien minuten. Vlak hierna kwam Leandro Bacuna  met het eerste schot wat op het vijandelijke doel werd gericht. Doelman Coutinho had jammer genoeg een pracht van een redding. Na enkele pogingen van de thuisclub was de volgende grote kans opnieuw voor FC Groningen. Género Zeefuik kopte na een voorzet van Mitchell Schet over het ADO-doel.
In de 34ste minuut was het dan wel raak voor de FC. Opnieuw een voorzet van Schet, die door Tim Sparv werd ingekopt: 0-1. Het was de vierde treffer van FC Groningen in dit seizoen.
Tijdens de  tweede helft gebeurde er niet heel veel meer op enkele gele kaarten na.  FC Groningen kon de wedstrijd afsluiten met een overwinning. De volgende wedstrijd is 16 september om 16.30 tegen Vitesse, dan gaan we voor een overwinning in Euroborg.
Bij de wedstrijd tegen ADO den Haag waren onderstaande leden uitgenodigd om deel te nemen aan de wedstrijdactiviteiten: