string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Eerbetoon Prinses Gillian tijdens ADO – Groningen.

Woensdag 11 april 2012 om 14:02

De 8-jarige Prinses Gillian overleed op maandag 2 april aan kanker. Gillian heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten bij de mensen die haar hebben ontmoet. Door haar vechtlust en positieve instelling is zij een voorbeeld voor iedereen! Daarom willen de ADO-supporters haar, als laatste eer, een bijzonder moment geven. Onderstaand persbericht ontvingen wij uit Den Haag.

Donderdag 12 april tijdens de wedstrijd ADO Den Haag – FC Groningen zal er een bijzonder moment zijn voor een heel bijzonder meisje. Want 2 april was de dag dat de aarde een prinses verloor en de hemel er één bij kreeg.
Draaiboek:
1. In de achtste minuut van de wedstrijd (dus rond 21.08 uur) zal er op Midden Noord een spandoek voor prinses Gillian worden getoond.
2. Wij verzoeken iedereen, zodra de achtste minuut begint, te gaan staan en gedurende TWEE minuten KEIHARD te applaudisseren.
3. Na het applaus zullen de supporters: ‘YOU’LL NEVER WALK ALONE’ zingen.
4. Daarna zullen er buiten het stadion acht vuurpijlen worden afgestoken. (onder voorbehoud van toestemming)
De ADO-fans verzoeken iedereen om allemaal een SJAAL mee te nemen naar deze wedstrijd zodat iedereen deze, tijdens ‘YOU’LL NEVER WALK ALONE’, omhoog kan houden.
Het moet een moment worden dat we nooit zullen vergeten. Een moment voor Gillian maar ook voor alle andere kinderen/dierbaren die de strijd tegen kanker, of een andere vreselijke ziekte, hebben verloren. De ouders en broer van Gillian zullen bij de wedstrijd aanwezig zijn. Ook de supporters van FC Groningen in het uitvak wordt vriendelijk om hun medewerking gevraagd.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’