string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Eerbetoon aan Koos Stadens voor NEC.

Dinsdag 03 februari 2009 om 14:29

In de 217de nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag, kijkt hij vooruit naar de competitieduels met NEC en Feyenoord en gaat hij in op het inmiddels gesloten transferwindow.

“Afgelopen zaterdag hebben we na een ‘lelijke’ wedstrijd tegen ADO Den Haag toch de drie punten mee naar huis weten te nemen. Er volgen nu weer twee belangrijke duels deze week. Te beginnen morgenavond (woensdag – red.) tegen NEC. Er wordt om 21.00 uur afgetrapt in Euroborg.”

Eén minuut stilte
“Voorafgaand aan dit duel zal er één minuut stilte worden gehouden ter nagedachtenis aan de vorige week overleden wedstrijdsecretaris van de jeugd, Koos Stadens. Zijn overlijden is hard aangekomen binnen de club. De crematie was eerder vanmiddag (dinsdag – red.) en uiteraard was een uitgebreide afvaardiging van FC Groningen hierbij aanwezig. Nabestaanden en familie van Koos Stadens zijn uitgenodigd om morgenavond bij de wedstrijd tegen NEC aanwezig te zijn. De spelers zullen met rouwbanden om voetballen.”

Nog kaarten
“Voor het duel met NEC zijn nog voldoende kaarten beschikbaar voor de vakken OO en PP. Op de wedstrijddag zullen de kassa’s vanaf 19.30 uur zijn geopend. Bezoekers die via de A7 vanuit de richting Hoogezand komen, moeten rekening houden met een gewijzigde verkeerssituatie. Op de homepage van deze website staat een bericht waarin te lezen valt welke verkeersverandering er heeft plaatsgevonden. Er dient in ieder geval rekening gehouden te worden met extra reistijd.”

“Na de thuiswedstrijd tegen NEC spelen we komende zondag in de Rotterdamse Kuip tegen Feyenoord. Hoewel het bij de Rotterdammers momenteel niet lekker loopt, blijft dit traditioneel een zware uitwedstrijd en we hopen dan ook op de steun van een ruime supportersschare. Belangstellenden kunnen zich tot en met donderdag opgeven voor de FanTour naar Feyenoord.”

Transferwindow
“Het tussentijdse transferwindow is gesloten en daar zijn we blij om. Was het vorig jaar rond deze tijd een turbulente periode, deze maand zijn we verschoond gebleven van alle hectiek en transferperikelen. We hebben ons zelfs weten te versterken met het aantrekken van Nicklas Pedersen. Concrete belangstelling voor spelers van FC Groningen is de afgelopen periode uitgebleven en dat past ons prima. We kunnen ons nu met deze selectie volledig richten op de tweede seizoenshelft en ons concentreren op het behalen van de doelstelling, een plaats bij de eerste acht op de ranglijst.”

“Voor morgen (woensdag – red.) hebben wij onze participanten in het investeringsfonds uitgenodigd om hen voorafgaand aan het duel met NEC te informeren over de achterliggende transferperiode en de huidige stand van zaken bij de club.”

Eredivisie Live
“Donderdag is er in Zeist weer een zogenaamde functionele dag van de Eredivisie CV. Financieel directeur Erik Mulder en ondergetekende zullen hierbij namens FC Groningen aanwezig zijn. Belangrijkste punt is de voortgang en huidige stand van zaken rond de abonneezender Eredivisie Live. We krijgen inzicht in het aantal abonnementen en zullen marketingacties bespreken. Zoals bekend is het voor de clubs – en dus ook voor FC Groningen – van groot belang dat Eredivisie Live een succes wordt.”

FC Groningen Junior Club
“De FC Groningen Junior Club gaat komende vrijdag met leden tot en met 6 jaar naar de film Plop en Kwispel. Omdat het voor veel kinderen de eerste keer is dat ze naar de bioscoop gaan, wordt het geluid wat zachter gezet dan normaal en gaat het zaallicht niet helemaal uit. Na afloop ontvangen alle kinderen hun filmdiploma A. Wie nog mee wil kan zich tot en met vandaag opgeven via de website van de Junior Club. De film duurt een uurtje en begint om 13.30 uur in MustSee Euroborg.”

“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’