string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Eer de F-kampioenen van het Noorden!

Donderdag 22 januari 2015 om 12:13

Ook dit jaar gaat FC Groningen de kampioenen van de F-pupillen met gepaste trots feliciteren met het behaalde kampioenschap in de najaarscompetitie.

Naar aanleiding van de enthousiaste reacties van de convenantpartners organiseert FC Groningen dit jaar wederom een groots ‘KampioensFeest’ in Stadion Euroborg. Verenigingen die zijn aangesloten bij het Amateurconvenant konden F-pupillenteams opgeven voor deze actie.
In de rust van de wedstrijd FC Groningen – FC Utrecht worden er komende zondagmiddag  twintig F-pupillenteams in het zonnetje gezet die met veel plezier en op een sportieve wijze kampioen zijn geworden. Bovendien worden er tien teams op een bijzondere manier gehuldigd in stadion Euroborg: zij mogen een ereronde lopen door het stadion.
De volgende twintig kampioensteams zijn aankomende zondag aanwezig:
HZVV F1, VV SJS F1, VV De Weide F2. SJO De Held F8, VV Ezinge F1, VV Grijpskerk F1, VV Appingedam F1, VV BATO F1, VAKO F1, ONR Roden F2, VV Wedde F1, NEC Delfzijl F2, SV Bedum F4, Velocitas 1897 F1, ACV Assen F1, GVAV Rapiditas F1, VV Gieten F1, HZVV F3, VV Harkstede mini’s en HS‘88 F1
Amateurconvenant
Middels het Amateurconvenant wil de Trots van het Noorden het algemene voetbalniveau en de voetbalbeleving in Noord-Nederland stimuleren. Om de voetbalbeleving in het Noorden te waarborgen organiseert het Amateurconvenant verscheidene activiteiten, waaronder het KampioensFeest van het Noorden voor F-pupillen. Op dit moment telt het Amateurconvenant 194 aangesloten amateurverenigingen uit de provincies Groningen, Drenthe en Friesland.
De Trots van het Noorden is trots op de jonge kampioenen, laat u horen tijdens de rust van de wedstrijd FC Groningen – FC Utrecht en bezorg onze jonge kampioenen een beleving die ze nooit zullen vergeten!
Onderstaande link is een filmpje over het vorige KampioensFeest

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard