string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Een super gezellige meidenavond!

Maandag 19 maart 2012 om 10:16

Vrijdagavond heeft de jaarlijkse meidenavond van de Junior Club plaatsgevonden in stadion Euroborg. Het was een ontzettend gezellige avond. Er kwamen maarliefst 120 meiden en moeders op af!

De meiden werden ontvangen met een lekkere limonadechampagne en een zakje popcorn. Als opening van de avond was er een leuke quiz in restaurant “de Groene Kathedraal”. Er kwamen vragen aan bod over voetbal, maar ook over onder andere Rihanna en Justin Bieber.  Iedereen deed goed zijn best, want er waren super toffe prijzen te winnen!
Na de quiz werden de aanwezige meiden verdeeld over 6 groepen en konden ze zich uitleven in verschillende workshops. In de “Hattrick’s pub” en aan de bar in de lounge werden workshops “cocktails maken” gegeven. De meiden hebben geleerd hoe ze hét perfecte drankje konden samenstellen.
Even verderop in de lounge was er een workhop nagelstyling, waarbij de kleurrijke nagellak gretig op de nagels werd gesmeerd.  Om de nagels helemaal af te maken werd er gewerkt met stempeltjes en andere effecten. Natuurlijk kan bij een meidenavond ook geen make-up ontbreken en zodoende konden de meiden in het restaurant zich laten adviseren over make-up om zich daarna prachtig op te maken. Resultaat van al deze workshops: iedereen zag er schitterend uit!
Ter afsluiting van de avond werd iedereen getrakteerd op patat met een frikandel of kroket. Tijdens het eten werd bekend gemaakt welke meiden in de prijzen waren gevallen bij de quiz.
Maar liefst 17 gelukkige meiden gingen naar huis met een leuke prijs. Ze konden kiezen tussen kaarsen, FC Groningen shirts, FC Groningen slippers, bodylotion en nog veel meer.
Toen het eten op was en iedereen richting uitgang liep, werd er nog een suikerspin en goodiebag uitgedeeld. Een perfecte afsluiter voor een super gezellige meidenavond!
Klik hier voor de foto’s!

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’