string(9) "claudebot"

Duizend euro voor Make-A-Wish Nederland.

Dinsdag 26 juni 2012 om 12:57

Maandagmiddag heeft de Stichting Bedrijvenvoetbal Bedum een cheque overhandigd aan de Stichting FC Groningen in de Maatschappij ter waarde van liefst 1000 euro. Dit bedrag komt ten bate van Make-A-Wish Nederland.

Het bedrag werd ruim een week geleden gebracht via een collecte op het jaarlijkse toernooi dat voor de 23ste keer in Bedum werd gehouden. Voorzitter Rob van der Werf: “Complimenten voor Hans Nijland die dit jaar de prijsuitreiking heeft verzorgd. FC Groningen is altijd bereid zich in te spannen voor haar sponsors, of ze nu groot of klein zijn.”
“Dat was voor ons de reden voor het goede doel in te zamelen. Naast de duizend deelnemers aan het toernooi heeft ook het bestuur een duit in het zakje gedaan en heeft hoofdsponsor Van Bruggen Bestratingen het bedrag mooi afgerond naar duizend euro.”
“Het doet me een genoegen deze cheque te mogen uitreiken. Het is ons zeer goed bevallen en met deze inzameling tonen we onze gezamenlijke maatschappelijke betrokkenheid. Komende editie in de derde week van juni 2013 zullen we zeker weer een inzameling houden voor een goed doel.”
Naast voorzitter Van der Werf was secretaris Arjan Blokzijl aanwezig in Euroborg, net als hoofdsponsor Van Bruggen Bestratingen. Namens FC Groningen nam directeur Hans Nijland de cheque in ontvangst samen met Mick Duzink van FC Groningen in de Maatschappij.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus