string(9) "claudebot"

Duel met VVV-Venlo in teken van wensvervulling Make-A-Wish.

Donderdag 13 december 2012 om 15:09

De competitiewedstrijd van FC Groningen tegen VVV-Venlo op zaterdag 15 december zal in het teken staan van Make-A-Wish Nederland. Deze stichting vervult wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. FC Groningen gaat met alle partners, supporters en sponsors proberen nog vlak voor de feestdagen de allerliefste wens van Jesse, Lisa en Giovanni te realiseren.

FC Groningen en Make-A-Wish Nederland zijn in september 2010 een partnerschap met elkaar aangegaan. De stichting – toen nog opererend onder de naam Doe Een Wens Stichting Nederland – is vier jaar lang maatschappelijk partner van FC Groningen. Om nog meer naamsbekendheid te genereren voor deze bijzondere stichting heeft hoofdsponsor Essent speciaal voor de wedstrijd
FC Groningen-VVV een genereus gebaar gemaakt door de ruimte op de borst van het shirt beschikbaar te stellen aan Make-A-Wish Nederland. Wij zijn Essent hiervoor zeer erkentelijk!
Unieke shirts
Deze unieke FC Groningen-shirts, die de spelers van FC Groningen zaterdag dragen en daarna zullen voorzien van een handtekening, worden vanaf maandagmiddag 17 december via Onlineveilingmeester.nl geveild. De internetveiling sluit op maandag 7 januari 2013 om 19.30 uur. De opbrengst van de shirts is uiteraard bestemd voor het realiseren van de kinderwensen. Make-A-Wish Nederland is één van de goede doelen binnen de Stichting FC Groningen in de Maatschappij.
Rond de wedstrijd tegen VVV-Venlo wordt getracht de allerliefste wens van drie kinderen van Make-A-Wish Nederland te realiseren. Voorafgaand aan de aftrap zal Alexander – één van de campagnekanjers van Make-A-Wish Nederland – een muzieknummer over zijn eigen wensvervulling op de middenstip zingen.
Collecte
Naast een collecte, die in het stadion wordt gehouden, kunnen belangstellenden voor € 50,- een ‘ster’ kopen om bij te dragen aan het vervullen van de wens van Jesse, Lisa en Giovanni. Elke wens telt een aantal sterren dat nodig is om de kinderen op een fantastische wijze de feestdagen te laten ingaan!
JESSE is 15 jaar en heeft al vanaf zijn geboorte een ernstige nierziekte. In juni 2012 heeft hij een niertransplantatie gehad. Jesse ziet deze nieuwe nier als een nieuw begin. Zijn liefste wens is om met het hele gezin rond de kerstperiode naar Disneyland Parijs te gaan om dit jaar af te sluiten en het nieuwe jaar te verwelkomen: zijn nieuwe leven mét gezonde nier!
LISA is een meisje van 13 jaar en is gek van Pokémon. Haar allerliefste wens is dan ook om Satoshi Tajiri te ontmoeten, de bedenker van Pokémon. Lisa heeft hem een aantal maanden geleden een brief geschreven, maar heeft tot op heden nog geen reactie hierop gekregen. Met de gedachte dat Satoshi misschien geen Engels spreekt, is ze daarom begonnen aan een cursus Japans. Zo kan ze zich misschien toch verstaanbaar maken bij hem…
GIOVANNI  is 9 jaar en heeft een ernstige longaandoening. Helaas kan hij daardoor niet alles doen wat andere kinderen wel kunnen. Al op jonge leeftijd heeft hij een uitgebreide interesse gekregen voor Groot-Brittannië. Zijn liefste wens is dan ook om naar Londen te gaan om daar dubbeldekkers en de wereldberoemde  rode Engelse telefooncellen te zien!

Prijzen
Mensen die deelnemen aan de actie om deze kinderwensen te realiseren en nog voor de kersdagen € 50,- of meer storten op het speciaal hiervoor opengestelde rekeningnummer 29.02.24.675
(t.n.v. FC Groningen in de Maatschappij), dingen mee naar één van de vier exclusieve prijzen:
– 4 VIP-kaarten bij een competitiewedstrijd van FC Groningen;
– Een exclusief gesigneerd wedstrijdshirt van FC Groningen;
– Een gesigneerde wedstrijdbal van FC Groningen;
– Een  plaats aan een exclusieve tafel met gerenommeerde gasten bij het benefietgala voor Make-A-Wish Nederland op maandag 15 april 2013.

Geen overheidsbijdrage
Sinds de oprichting in 1989 beleefden al meer dan 4.600 levensbedreigend zieke kinderen hun allerliefste wens. Make-A-Wish Nederland kan dit allemaal realiseren dankzij de inzet van ruim 380 vrijwilligers. De stichting ontvangt geen overheidsbijdrage.
Kijk voor meer informatie op www.makeawishnederland.org Namens Jesse, Giovanni en Lisa danken wij iedereen hartelijk die een bijdrage levert aan het mogelijk maken van hun wens, hetzij door een donatie dan wel door aandacht te schenken aan de werkzaamheden van de stichting Make-A-Wish Nederland!

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus