Duel met PSV verplaatst naar zondag 23 oktober, 14.30 uur

16 september 2022

Het Eredivisieduel in Euroborg met PSV is door de KNVB verplaatst van zaterdag 22 naar zondag 23 oktober. De thuiswedstrijd wordt om 14.30 uur afgetrapt. Deze wijziging heeft te maken met de nieuwe datum van het Europa Leagueduel Arsenal – PSV. FC Groningen speelt in oktober drie thuiswedstrijden in de Eredivisie. Supporters kunnen nog altijd seizoenkaarten kopen en zijn als er nu een seizoenkaart wordt aangeschaft nog steeds voordeliger uit dan bij het telkens kopen van losse tickets. 

Voor het duel met PSV op zondag 23 oktober 14.30 uur is de voorverkoop gestart. Seizoenkaarthouders kunnen extra tickets bijkopen. PSV-thuis is aangemerkt als een topwedstrijd en hiervoor geldt een extra toeslag van €5,- per ticket. Deze toeslag geldt niet wanneer je nu nog beslist een seizoenkaart te kopen. De vrije verkoop voor de wedstrijd tegen PSV start op dinsdag 27 september, 09.00 uur. Seizoenkaarten en tickets zijn eenvoudig te koop in de online ticketshop.
 
Drukke oktobermaand
 FC Groningen start een drukke oktobermaand met vijf eredivisiewedstrijden en een bekerduel met de thuiswedstrijd tegen AZ op zaterdag 1 oktober. Ook het duel met de Alkmaarders kende oorspronkelijk een ander aanvangstijdstip, maar is eerder al vervroegd en wordt afgetrapt om 18.45 uur. Zes dagen later, op vrijdag 7 oktober speelt de FC thuis tegen RKC Waalwijk. Voor beide duels kunnen FC-supporters zonder restricties tickets kopen via https://tickets.fcgroningen.nl. Op de wedstrijddag zelf zijn de kassa’s van Euroborg geopend nabij ingang 2. Vanaf dit seizoen is het in het stadion alleen nog mogelijk om met PIN te betalen.
 
Helden van Weleer 7 oktober

De wedstrijd tegen RKC Waalwijk staat in het teken van Helden van Weleer. FC Groningen trapt op vrijdag 7 oktober 20,00 uur speelronde 9 af in Euroborg en nodigt haar oud-spelers en – trainers uit de wedstrijd te bezoeken. In de rust zal een ereronde worden gelopen door de aanwezige voormalig spelers en trainers van de club. FC’er blijf je voor altijd. Ooit waren dit de mannen waarvoor de supporters op de banken stonden en wederom verdienen ze het applaus. Spelers die nog geen uitnodiging van de club hebben ontvangen, kunnen zich hier aanmelden. Het wordt een feest der herkenning vol anekdotes, heroïsche verhalen over wedstrijden en Europees voetbal en mooie ontmoetingen.

Supporters die nog geen ticket hebben voor het duel met RKC Waalwijk kunnen zonder restricties kaarten kopen via: https://tickets.fcgroningen.nl. 

21082022-gae-64

Laatste nieuws