string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Dubbel programma voor eerste selectie.

Vrijdag 15 juli 2022 om 11:58

Komend weekend staat er voor de eerste selectie een dubbel wedstrijdprogramma in de agenda. Zaterdagmiddag treedt de formatie van hoofdtrainer Frank Wormuth aan tegen VfL Osnabrück. Een dag later (zondag 17 juli) is FC Emmen in Rolde de tegenstander. Het duel in het Stadion an der Bremer Brücke van Osnabrück begint zaterdagmiddag om 13.00 uur en duurt in totaal 120 minuten, met diverse pauze-momenten. In Rolde wordt zondag afgetrapt om 14.00 uur.

FC-supporters die zaterdag naar Osnabrück reizen, kunnen parkeren in de Baumstraße. De parkeerplaats is tegenover de discotheek Virage. In het Stadion an der Bremer Brücke is alleen een mogelijkheid tot PIN-betaling. Kaarten voor het duel in Osnabrück zijn enkel te koop via de ticketshop van de Duitse club, die uitkomt in de 3. Bundesliga. Er is voor FC-supporters geen verkoop aan de kassa’s van het stadion.  

Rolde
FC Groningen speelt een dag later – zondagmiddag 17 juli –  in Rolde tegen FC Emmen. De aftrap op Sportpark Boerbos is om 14.00 uur. Op het veld van Rolder Boys wordt in tegenstelling tot een dag eerder 2 keer 45 minuten gespeeld. FC-supporters wordt verzocht tickets indien mogelijk vooraf online aan te schaffen via tickets.fcgroningen.nl.

Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor kassaverkoop op zondagmiddag bij de poorten van het sportpark van Rolder Boys. De overige kaarten zijn online te koop. Ook de onlineverkoop gaat hard, dus wacht niet te lang met het aanschaffen van een ticket. Koop zolang de voorraad strekt tickets online. Vanwege de grote belangstelling voor het affiche zijn er in vorige seizoenen supporters voor de wedstrijd aan de toegangspoort teleurgesteld, omdat de maximale toegangscapaciteit was bereikt.

Samenvattingen
Van beide oefenduels zullen samenvattingen met de hoogtepunten uit de wedstrijden te zien zijn op het YouTube-kanaal van FC Groningen.

20220713VEELERVEENGRONINGEN071

Gerelateerd nieuws.

12 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard