Topdrukte in de Fanshop

8 juli 2020 / vandaag

De nieuwe shirts voor het seizoen 2020/2021 zijn immens populair. FC Groningen verkocht in de eerste week van de lancering duizenden shirts. Vanuit de Fanshop wordt met man en macht gewerkt om de orders binnen tien tot vijftien dagen na aanvraag te verwerken. 

shirt ingezoomd

Door de aankondiging van Arjen Robben, die werkt aan een comeback als voetballer bij de FC, is er een run ontstaan op de nieuwe PUMA thuisshirts voor het seizoen 2020/2021. Online ontving de club duizenden bestellingen. Er wordt keihard gewerkt om alle bestellingen goed te verwerken. We streven ernaar om de order binnen tien tot vijftien dagen te verwerken en vragen supporters iets langer geduld te hebben.  
 
De populariteit van voornamelijk het shirt nummer 10 van Arjen Robben is zo groot dat FC Groningen de voorraad volwassen maten van het thuisshirt binnen enkele dagen uitverkocht. De club deed maanden geleden een eerste bestelling van shirts gebaseerd op verkoopcijfers van de laatste seizoenen.
 
Inmiddels is een nieuwe voorraad van liefst 10.000 shirts besteld. Deze zijn via een pre-order op de webshop van FC Groningen te bestellen. De levering van de shirts wordt eind oktober verwacht.  

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws