Drost, Reis, Buijs in FC Groningen TV

10 augustus 2018

Vanavond is in de eerste reguliere uitzending van FC Groningen TV van dit seizoen op FOX Sports een vooruitblik te zien op de seizoensopening tegen Vitesse. Daarnaast is er aandacht voor de laatste oefenwedstrijd tegen Caen en de jaarlijkse Open Dag van FC Groningen.

Komende zondag begint voor FC Groningen het seizoen 2018-2019 met een uitwedstrijd tegen Vitesse. Afgelopen zaterdag vond voor FC Groningen in Haren de laatste test plaats tegen het Franse SM Caen. FCG TV blikt terug op dat duel met onder andere Jesper Drost en kijkt vooruit naar komende zondag met Ludovit Reis en trainer Danny Buijs die woensdag uit handen van Eric Gudde, directeur betaald voetbal van de KNVB, zijn diploma UEFA Pro ontving.

Afgelopen zondag kwamen zo'n tienduizend fans naar het Hitachi Capital Mobility Stadion voor de jaarlijkse Open Dag van de FC. Voor FCG TV de ideale gelegenheid om te peilen wat de verwachtingen van de supporters zijn wat betreft het komend seizoen. Daarnaast is er een reportage te zien van de persdag van FC Groningen die afgelopen dinsdag plaatsvond. 

FC Groningen TV wordt vanavond om 17.45 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.15 uur, 20.45 uur en 23.15 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV om 09.00 uur en 14.30 uur te zien op kanaal 3 en zondag om 13.30 uur op kanaal 2, voorafgaand aan Vitesse - FC Groningen. Kijk voor de exacte tijden op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws