Drost, Reijnen, Doan, Bacuna en Jenssen in FCG TV

11 augustus 2017 / vandaag

FC Groningen TV kijkt vanavond uitgebreid vooruit naar de Derby van het Noorden van komende zondag tegen sc Heerenveen. FCG TV laat ervaringsdeskundigen zoals Ron Jans en Maarten de Jong aan het woord en blikt vooruit met Jesper Drost en Etiënne Reijnen.

Komende zondag begint voor FC Groningen het seizoen 2017-2018 met een thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. FC Groningen TV blikt uiteraard vooruit naar de Derby van het Noorden. FCG TV vroeg afgelopen zondag tijdens de jaarlijkse Open Dag van FC Groningen aan de supporters wat zij verwachten van de wedstrijd en hoe zij denken dat FC Groningen het komend seizoen gaat presteren. Daarnaast wordt ervaringsdeskundigen Ron Jans en Maarten de Jong gevraagd wat zij van de komende derby verwachten. Jans en De Jong waren op de Open Dag aanwezig met oud-FC Groningen waarvoor ook het jonge talent Ernest Faber in actie kwam.
 
Ritsu Doan gaat mogelijk tegen sc Heerenveen zijn officiële debuut maken voor FC Groningen. De jonge Japanner spreekt amper Engels, maar heeft tijdens de voorbereiding hulp gekregen van diverse teamgenoten zodat de aanpassing van Doan goed verloopt. Samen met Ruben Jenssen en Juninho Bacuna kijkt Doan terug op de eerste weken bij FC Groningen en laat hij horen dat zijn Engels al is verbeterd.
 
In FCG TV is er tevens een vooruitblik op het duel tegen sc Heerenveen met Jesper Drost en Etiënne Reijnen en is er een reportage over de jaarlijkse persdag van FC Groningen met reacties van Hans Nijland en Ernest Faber. 
 
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 3. De uitzending wordt vanavond om 20.30 uur herhaald op kanaal 3 en om 00.15 uur op kanaal 1. Zaterdag is FCG TV te zien om 08.40 uur en 11.30 uur op kanaal 1, om 16.15 uur op kanaal 3 en om 12.40 uur op kanaal 5. Zondag is de uitzending om 09.05 uur te zien op kanaal 1. Kijk voor de tijden ook op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws