Drost, Hiariej, Faber en Te Wierik in FCG TV

17 maart 2017 / vandaag

Vanavond treden Jesper Drost en Tom Hiariej in FC Groningen TV als solist op met het Noord-Nederlands Orkest. Daarnaast is er een kennismaking met Mike te Wierik die FC Groningen komend seizoen gaat versterken en kijken Ernest Faber en Jesper Drost vooruit naar de wedstrijd tegen Willem II.

Afgelopen woensdag werd Mike te Wierik gepresenteerd aan de pers als de eerste aanwinst van volgend seizoen van FC Groningen. Te Wierik komt transfervrij over van Heracles Almelo. FCG TV sprak woensdag met Te Wierik en met zijn goede vriend Bryan Linssen die een goed woordje deed over FC Groningen.

Vorige week was in FCG TV te zien dat Jesper Drost een masterclass piano spelen kreeg van Antony Hermus, de vaste gastdirigent van het Noord Nederlands Orkest (NNO). Vanavond is het de beurt aan Tom Hiariej. Om het geleerde in praktijk te brengen gaan Drost en Hiariej ook optreden als solist met het gehele orkest van het NNO, iets wat normaal alleen is voorbehouden aan de grootste musici.

Zaterdagavond speelt FC Groningen thuis tegen Willem II. FCG TV blikt vooruit naar de wedstrijd tegen de ploeg van oud-FC Groningen trainer Erwin van de Looi met Ernest Faber en Jesper Drost. Daarnaast duikt FCG TV in het verleden van FC Groningen - Willem II.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.45 uur en 23.20 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV te zien om 11.00 uur op kanaal 1, om 15.45 uur en 17.45 uur op kanaal 3 en om 09.30 uur op kanaal 5.

FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws