Dromen van Euroborg deel 2 vanavond om 18.00 uur op ESPN

5 januari 2022

FC Groningen onder-18 heeft dit seizoen ambitieuze doelstellingen geformuleerd. In de weg richting het doel en de weg richting Euroborg wordt het team in een meerdelige serie ‘Dromen van Euroborg’ uitgebreid gevolgd. Vanavond om 18.00 uur is het tweede deel van de serie te zien op ESPN. Later deze week komt dit deel in twee afleveringen op het YouTube-kanaal van FC Groningen.

In de vierdelige serie ‘Dromen van Euroborg’ geeft FC Groningen een unieke inkijk achter de schermen bij het seizoen van FC Groningen onder-18. Het op één na oudste jeugdteam in de Opleiding van de Trots van Noorden staat onder leiding van trainer/coach Paul Matthijs. De eerste stappen richting profvoetbal zijn door de spelers gezet, maar de moeilijkste hordes komen nog.
 
Voetbaltalent alleen is niet genoeg, wie Euroborg echt wil halen, zal moeten leven als topsporter. In deel 2 van de serie worden goalgetter Thom van Bergen en middenvelder Robin Kelder gevolgd. Hoe groot is de wil om de voetbaldroom te laten slagen? 
 
Het tweede deel van de serie is vanavond om 18.00 uur te zien op ESPN en wordt meerdere keren herhaald op één van de kanalen van de sportzender. Deel 1 van de serie – die in het najaar van 2021 werd uitgezonden – wordt voorafgaand aan de première om 17.30 uur uitgezonden. Beide afleveringen van deel 1 zijn ook terug te zien op YouTube: aflevering 1 Het team, aflevering 2 Voor elkaar.

Onder-18

Laatste nieuws