string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Drietal bij Jong Oranje én huldiging.

Dinsdag 20 mei 2014 om 17:27

Hans Hateboer, Richairo Zivkovic en Stefan van der Lei hebben zich vandaag in Doorwerth gemeld voor een vierdaagse trainingsstage met Jong Oranje. Zij hebben van bondscoach Albert Stuivenberg toestemming woensdagavond uit het trainingskamp terug te keren voor de huldiging op de Grote Markt.

De selectie van Jong Oranje bestaat momenteel uit 26 spelers. Zij bereiden zich voor op EK-kwalificatiewedstrijden tegen Schotland (uit, woensdag 28 mei) en Luxemburg (thuis in Maastricht, dinsdag 3 juni). Na afloop van de vierdaagse zal de selectie worden teruggebracht naar 23 spelers die de definitieve selectie vormen voor de beide duels.
Jong Oranje ligt op koers voor het EK van 2015 in Tsjechië. Er werden drie zeges op rij geboekt tegen Schotland, Luxemburg en Georgië, en gelijkgespeeld in Slowakije.

Oranje onder-17
Keziah Veendorp speelt woensdagavond 21 mei op Malta de EK-finale met Oranje onder-17. Vanaf 19.00 uur is Engeland de tegenstander. Veendorp is de aanvoerder van het team van bondscoach Maarten Stekelenburg.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard