string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Drie Zweden bij definitieve selectie.

Dinsdag 11 november 2008 om 15:52

Andreas Granqvist, Marcus Berg en Petter Andersson zitten bij de definitieve selectie van Zweden dat woensdag 19 november tegen het Nederlands Elftal speelt. Vijf andere spelers werden voorlopig geselecteerd voor interlands of trainingsstages. Ook zit een FC’er bij Oranje onder-15.

Andreas Granqvist behoort al langer tot de nationale selectie van de Zweden. Ook Marcus Berg werd recentelijk uitgenodigd voor de nationale selectie. Voor Petter Andersson is het een poos geleden dat hij een definitieve uitnodiging ontving.
Sepp De Roover is opgenomen in de voorselectie van de nationale ploeg van zijn land. België speelt op woensdag 19 november een oefeninterland in en tegen Luxemburg. Hij werd in juni al eens geselecteerd, maar maakte nog niet zijn debuut in de A-selectie. Bondscoach René Vandereycken maakt op donderdag 13 november zijn definitieve selectie voor dit duel bekend.
Oluwafemi Ajilore kreeg een uitnodiging voor het duel Columbia-Nigeria op woensdag 19 november. Zweden<, België en Nigeria zijn allemaal nog in de race voor het WK 2010 in Zuid-Afrika en spelen over anderhalve week oefeninterlands. Verdedigers Tom Hiariej, Darryl Lachman en middenvelder Shkodran Metaj behoren tot de voorlopige selectie voor een trainingsstage van het Nederlands Beloftenelftal, dat van 17 tot en met 19 november zijn kamp opslaat in Hoenderloo. Komende vrijdag maakt bondscoach Hans Schrijver de definitieve selectie bekend. Tigran Gazarjan van FC Groningen C1 tenslotte, is opgeroepen voor een wedstrijd met Oranje onder-15 tegen Borussia VFL 1900. Dat duel wordt dinsdag 18 november in Tegelen gespeeld en begint om 18.00 uur.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’