string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Drie duels voor het einde zeker van play-offs.

Dinsdag 19 april 2011 om 14:25

In de 327ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de uitwedstrijd tegen Vitesse, meldt hij het behalen van de sportieve doelstelling en benoemt hij de diverse activiteiten van de komende week.

“De 2-1 nederlaag, afgelopen zaterdag tegen Vitesse, was voor ons allen een zware teleurstelling. We moeten realistisch zijn en constateren dat het bereiken van de vierde plaats, die recht geeft op directe plaatsing voor Europees voetbal, hierdoor erg lastig wordt. Niettemin blijft er in de laatste drie competitiewedstrijden nog heel veel om voor te strijden. Want feit is ook dat we drie duels voor het einde van de reguliere competitie ons definitief hebben weten te kwalificeren voor de play-offs, de neergelegde sportieve doelstelling bij aanvang van dit seizoen.”
“We willen echter zo hoog mogelijk eindigen – hetgeen recht doet aan onze fantastische eerste seizoenshelft, die we niet mogen vergeten – en om in die play-offs op basis van de ranglijst een thuisvoordeel te creëren in de tweestrijd om een Europees ticket.”
Kaarten
“Zondag, eerste paasdag, wacht NEC als tegenstander. We willen graag extra de aandacht vestigen op het ongebruikelijke aanvangstijdstip van 16.30 uur. Er zijn voor dit duel nog kaarten verkrijgbaar. Voor de leden van de Hattrick’s Club is er een speciale paasbrunch. Bij elke reservering hiervoor zal onze dochteronderneming Euroborg Horeca 5 euro doneren aan de Doe Een Wens Stichting Nederland. Reserveren voor Hattrick’s Club leden kan via reserveren@euroborghoreca.nl.”
“Deze week valt bij de seizoenkaarthouders de mailing in de bus voor het seizoen 2011/2012. Nadat wij in tegenstelling tot veel andere clubs vorig jaar geen prijsverhoging hebben doorgevoerd, hebben wij dit jaar gemeend een verhoging van de prijzen te hanteren van vijf procent.”
Activiteiten
“Deze week zijn er ook weer tal van activiteiten. Zo is ondergetekende vanmiddag (dinsdag – red.) op het KNVB Sportcentrum in Zeist bij de sponsordag voor Doe Een Wens Stichting Nederland. Vanavond ben ik in de ABN AMRO Business Corner in Euroborg om een praatje te houden bij de algemene ledenvergadering van appartementencomplex ‘De Branding’.”
“Morgen aan het einde van de middag (woensdag – red.) is er een bijeenkomst van de Friesland Bank in Euroborg. Nadat ondergetekende het welkomstwoord heeft gedaan, zal trainer Pieter Huistra voor het gezelschap een lezing verzorgen over teambuilding.”
“Zelf verzorg ik daarna een lezing in de skybox van onze sponsorrelatie Kumij, die de Lions van Meppel ontvangen voor een diner en een rondleiding door ons stadion.”
RWE Clinic
“Morgenmiddag (woensdag – red.) wordt op het sportpark van Uithuizen een RWE Clinic gehouden. Hierbij zullen de eerste selectiespelers Danny Holla en Thomas Enevoldsen en Koos Werkman en Danny Menting van Jong FC Groningen aanwezig zijn.”
“Morgenavond speelt RVO FC Groningen/Cambuur D1 in Emmen het kwartfinale bekerduel met sc Heerenveen/FC Emmen D2. De aftrap is om 18.45 uur.”
Zappsport
“Spelers van diezelfde D1 zullen zondagmiddag tijdens de rust van de competitiewedstrijd FC Groningen – NEC deelnemen aan het onderdeel ‘Latje trappen’ van het kinderprogramma Zappsport. Tevens vindt de tweede  halve finale plaats in de strijd om de Gasunie shoot-out bokaal.”
“Naast een televisiecrew voor het ‘Latje trappen’ komt ook presentator Ron Boszhard van Zappsport langs met zijn speciale voetbalcamper. Na afloop van de wedstrijd tegen NEC zal hij daarin Maikel Kieftenbeld ontvangen.”
FC Groningen Junior Club
“Morgenmiddag (woensdag –red.) is er wederom een activiteit van de FC Groningen Junior Club. Tussen 14.00 uur en 15.00 uur worden er door peuters paaseieren gezocht in de Lounge van Euroborg. Alle kinderen kunnen zich laten schminken en gebruik maken van een luchtkussen. En uiteraard komt de paashaas langs! Deze activiteit is gratis en je kan je hiervoor nog opgeven via de website van de Junior Club.”
“Afgelopen zaterdag deed FC Groningen-mascotte Groby mee aan de Dutch Open Mascotte Run, die plaats vond tijdens Walk for Life Groningen. De opbrengst, die tijdens de tweede editie van het evenement werd opgehaald, ging naar UMCG Kanker Researchfonds.”
FC Groningen Journaal
“Met de mededeling dat deze week een nieuwe uitgave van het FC Groningen Journaal, met een totale oplage van bijna 220.000 exemplaren, wordt verspreid in Groningen, Hoogezand, Sappemeer, Slochteren, Menterwolde, Scheemda, Reiderland, Noordenveld, Leek, Marum, Zuidhorn, Grootegast, Assen, Aa en Hunze en Tynaarlo besluiten we deze nieuwsbrief.”
“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

4 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard