string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Doorverkopen van kaarten niet toegestaan.

Dinsdag 21 april 2015 om 17:01

FC Groningen zal tot en met de finaledag streng blijven optreden tegen het doorverkopen van kaarten voor de KNVB-bekerfinale. De eerste kaarten die werden aangeboden op Marktplaats, zijn inmiddels door de club geblokkeerd.

Vanochtend werden de laatste 800 kaarten verkocht aan ClubCardhouders van FC Groningen. Ook de belangstelling voor deze kaarten was overweldigend. De club had de beschikking over 18.000 kaarten voor de bekerfinale.
FC Groningen heeft op voorhand gekozen de seizoenkaarthouders, medewerkers en vrijwilligers de garantie op een kaart te geven. Door de wijze van verkoop van de laatste kaarten, via de 35 FC Primera’s en maximaal twee per persoon in de rij, is ook vandaag getracht iedereen een gelijke kans te geven. Door de overweldigende belangstelling zijn er helaas ook veel FC-fans, die geen kaart hebben kunnen bemachtigen.
Zwarthandel
De kaarten voor de bekerfinale zijn wel overdraagbaar. Echter, de kaart mag niet verkocht worden aan derden, op welke manier dan ook. De koper van de kaart blijft verantwoordelijk. Inmiddels zijn de eerste kaarten die via Marktplaats werden aangeboden door FC Groningen geblokkeerd. Tot aan de bekerfinale op zondag 3 mei zal FC Groningen actief optreden tegen deze vorm van zwarthandel.
Aangezien de kaarten wel overdraagbaar zijn, is het dus mogelijk te ruilen van opstaplocatie. Bedenk hierbij dat de seizoenkaarthouder of ClubCardhouder van de aangekochte kaart altijd verantwoordelijk blijft voor deze kaart. Ruil dus altijd in de privésfeer om teleurstellingen te voorkomen.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’