string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Doe mee met WK coach van FC Groningen.

Maandag 26 mei 2014 om 14:50

Stel jouw ideale team samen, verdien punten en word dé WK Coach van 2014! Maak daarbij kans op mooie prijzen én steun jouw amateurvereniging, de jeugdopleiding van FC Groningen of Stichting FC Groningen in de Maatschappij.

Hoe doe ik mee?
Als coach stel je een eigen team samen. Dit team bestaat uit 11 basisspelers en 7 reservespelers die meedoen aan het WK voetbal. Met dat team, dat je na elke speeldag kunt aanpassen, moet je zoveel mogelijk punten proberen te behalen.
Je kunt je altijd aanmelden, maar je doet het gehele spel mee als je je inschrijft met een geldig team voor donderdag 12 juni 21.29 uur. Wil je als WK Coach kans maken op mooie prijzen? Doe dan mee aan de WK slagzin!
Deelnamegeld
Voor deelname wordt een bedrag van €4,95 aan administratiekosten in rekening gebracht. Seizoenkaarthouders van FC Groningen betalen €3,95.
Voor elke deelnemer draagt FC Groningen €1,00 af aan de door de deelnemer gekozen doel. Dit kan zijn één van de 195 bij FC Groningen aangesloten amateurverenigingen, de jeugdopleiding van FC Groningen, Make-A-Wish Nederland of Stichting FC Groningen in de Maatschappij.
Na de inschrijving verstuurt FC Groningen alle deelnemers een mail met het verzoek om aan te geven aan wie zij de €1,00 willen doneren.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’