Doe mee met FC Groningen Trainen als een Prof

19 mei 2020 / vandaag

Na de uiterst succesvolle trainingsdagen tijdens FC Groningen on Tour, die in de meivakantie werden georganiseerd en waaraan bijna duizend kinderen deelnamen, staan er alweer nieuwe leuke en leerzame voetbalactiviteiten voor jonge voetballers en voetbalsters op het programma. Kinderen in de leeftijd tot en met 12 jaar kunnen bij FC Groningen ‘Trainen als een Prof’. De activiteiten worden de komende tijd vier keer per week georganiseerd op Sportpark Corpus den Hoorn. De eerste trainingsactiviteit staat aanstaande vrijdag, 22 mei, op het programma.

Trainen-als-een-prof-online

FC Groningen organiseert komende weken op vrijdagen, zaterdagen, zondagen en woensdagen voetbaltrainingen tijdens ‘FC Groningen Trainen als een Prof’. Bij ‘FC Groningen Trainen als een Prof’ houden we ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM. Aan elke training is een thema van FC Groningen gekoppeld. Wil jij leren scoren als Lundqvist, dribbelen als El Hankouri, passen en aannemen als Hrustic of verdedigen als Zeefuik? Dan is ‘FC Groningen Trainen als een Prof’ echt iets voor jou!
 
Bij ‘FC Groningen Trainen als een Prof’ krijgen kinderen voetbaltraining van gedreven en professionele trainers van FC Groningen en wordt er getraind op dé trainingslocatie van FC Groningen: Sportpark Corpus den Hoorn. De start is op vrijdag 22 mei en iedereen heeft zelf de mogelijkheid om het aantal trainingen en/of de trainingsdagen uit te kiezen. Tijdens 'FC Groningen Trainen als een Prof' wordt fun en ontwikkeling met elkaar gekoppeld. De ultieme manier om plezier te maken op het veld en tegelijkertijd je voetbalskills te ontwikkelen. 
 
Er wordt gewerkt met een strippenkaart: hoe vaker je traint, hoe minder je betaalt per training! Wil jij training van gedreven en professionele voetbaltrainers waarvan je echt iets kunt leren? Meld je dan nu aan voor ‘FC Groningen Trainen als een Prof’! Klik op onderstaande banner om je strippenkaart te kopen en doe mee met de trainingsactiviteiten van FC Groningen Trainen als een Prof. We zien je graag snel op het veld van Sportpark Corpus den Hoorn! 

Aanmelden voor FC Groningen Trainen als een Prof

Trainen-als-een-prof-online
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws