Doe mee aan de FC Groningen Trainingsdagen!

18 september 2019

De FC Groningen Trainingsdagen staan weer op het punt van beginnen. Deze mooie voetbalactiviteit is geschikt voor jongens en meiden tussen de 6 en 14 jaar. De FC Groningen Trainingsdagen worden gehouden op Sportpark Corpus den Hoorn. De eerste training, onder leiding van gediplomeerde FC-trainers, wordt gehouden op vrijdag 27 september. Wil jij trainen als een profvoetballer van FC Groningen? Meld je dan snel aan en doe mee!

FC-Groningen-trainingsdagen-September-2019-online-aankondiging

De FC Groningen Trainingsdagen maken deel uit van het programma ‘Trainen als een Prof.’ De activiteiten zijn gericht op het ontwikkelen van spelers op hun eigen niveau. Uiteraard staat het plezier voorop.
 
FC Groningen Trainingsdagen
Tijdens de FC Groningen Trainingsdagen train je als een echte prof, onder begeleiding van gediplomeerde FC-trainers. De oefensessies worden gehouden op acht opeenvolgende vrijdagen op Sportpark Corpus den Hoorn. De trainingsdagen zijn ingedeeld in thema’s en met behulp van de FC Groningen Strippenkaart kun je zelf de thema’s kiezen. Hoe vaak en waarop jij wilt trainen, bepaal je dus helemaal zelf. Je kunt kiezen tussen twee, vier, zes of alle acht trainingsdagen.

Naast de trainingen ontvang je twee kaarten voor de wedstrijd FC Groningen – Willem II op zondag 3 november 14:30 uur. Ook ontvang je een mooie FC Groningen bidon. Ontwikkel jij je tot een echte FC Groningen prof? Meld je dan via deze link aan voor de trainingsdagen en doe vrijdag 27 september al mee aan onze eerste FC Groningen Trainingsdag van dit seizoen. 

Foto winnaars toernooi 3

Laatste nieuws