string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Doe Een Wens bij Z@ppsport Voetbal.

Maandag 20 september 2010 om 11:51

Z@ppsport Voetbal zal in de uitzending van maandagavond ruim aandacht besteden aan de invulling van de wens van Rogier Stindt. De 14-jarige jongen was afgelopen zaterdag de speciale gast bij de competitiewedstrijd van FC Groningen tegen Excelsior, die in het teken stond van de samenwerking met Doe Een Wens Stichting Nederland.

Rogier heeft een complexe aangeboren hartafwijking en om die reden al diverse operaties ondergaan. Hij heeft een pacemaker en het gaat momenteel redelijk met hem. Als wensvervulling heeft Rogier afgelopen zomer een bezoek gebracht aan het WK voetbal in Zuid-Afrika en mocht hij afgelopen zaterdag in Euroborg de assistent zijn van de vierde official, langs de kant van het veld. De opnames van Z@ppsport Voetbal worden maandagavond uitgezonden vanaf 17.20 uur op Nederland 3.
Groene bal
Met de Groene Bal verrichte Rogier zaterdagavond in Euroborg de symbolische aftrap van de competitiewedstrijd FC Groningen – Excelsior. De Groene Bal staat voor de maatschappelijke kracht van voetbal voor een betere samenleving.
Voor die tijd had Rogier aan het einde van de warming up langs de rand van het veld bovendien een korte persoonlijke ontmoeting met zijn favoriete speler bij FC Groningen, Gonzalo Garcia. Bij de cheque-uitreiking op het veld kreeg Rogier daarnaast van algemeen directeur Hans Nijland een wedstrijdshirt van FC Groningen met alle handtekeningen van spelers en staf van de eerste selectie.
Doe Een Wens
Doe Een Wens vervult wekelijks de allerliefste wens van kinderen in de leeftijd van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Doe Een Wens is de komende vier jaar maatschappelijk partner van FC Groningen.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard