Doan opnieuw in nationale selectie Japan

5 oktober 2018

Ritsu Doan is na zijn interlanddebuut in september opnieuw opgeroepen voor de A-selectie Japan. Diverse andere spelers zijn opgeroepen voor Oranje-selecties of andere nationale vertegenwoordigende jeugdploegen.

Doan speelt in Japan op vrijdag 12 oktober in Niigata een oefenduel met Panama en vier dagen later, dinsdag 16 oktober, in Saitama tegen Uruguay. Hij vertrekt op zondag 7 oktober naar zijn vaderland.

Jannik Pohl speelt vrijdag 12 oktober met Jong Denemarken tegen Polen en vier dagen later tegen Faer Öer onder-21. Beide duels worden gespeeld in Aalborg. Tom van de Looi, Jan Hoekstra en Deyovaisio Zeefuik gaan met Oranje onder-20 naar Meppen voor een oefenduel met Duitsland op 12 oktober. Vier dagen later wordt in Katwijk aan Zee gespeeld tegen de leeftijdsgenoten van Polen.

Ludovit Reis behoort tot de selectie van Oranje onder-19 voor een EK-kwalificatietoernooi in Ierland. Op woensdag 10 oktober wordt gespeeld tegen Faer Öer, drie dagen later tegen Bosnië-Herzegovina en op 16 oktober tenslotte tegen gastland Ierland. Tapmahoe Sopacua en Daniël van Kaam staan standby voor deze kwalificatiecyclus.

Antonio Manolache en Antonio Sefer zitten bij de selectie van Roemenië onder-19, dat 12 en 14 oktober oefent tegen Zweden onder-19. Remco Balk had onlangs een kennismakingsdag met Oranje onder-18 en staat nu op de standby-lijst voor een interland tegen Tsjechië onder-18 (11 oktober). Tomas Suslov staat op de nominatie om met Tsjechië onder-17 af te reizen naar een EK-kwalificatietoernooi aan het einde van de maand oktober. Jay Kuiper, Maxim Mariani, Roy Mos en Jorg Schreuder speelden afgelopen dinsdag een selectiewedstrijd bij Oranje onder-15.

Laatste nieuws