Diverse afhaalpunten voor posters

25 mei 2020 / vandaag

Noord-Nederland is in de ban van ‘Laat ons weer eens juichen’. De posters van de seizoenkaartcampagne van FC Groningen zijn op steeds meer locaties in Stad en Ommeland verkrijgbaar en het aantal verkochte tickets voor het seizoen 2020/2021 blijft gestaag stijgen. Tevens zetten enorm veel supporters zich extra in voor de Trots van het Noorden. Dit alles met als doel FC Groningen zo goed mogelijk door de coronacrisis te helpen.

Het aantal verkochte seizoenkaarten stond maandagochtend 25 mei op 5.458. Daarnaast werden er al 347 vijfjaarkaarten verlengd of aangeschaft, waardoor het totale aantal kaarten voor het seizoen 2020/2021 groeide naar 5.805.
 
Posters
Vele seizoenkaarthouders werden de afgelopen periode bezocht door medewerkers van de Trots van het Noorden of medesupporters van FC Groningen. Er werden tal van ‘Laat ons weer eens juichen’-posters uitgedeeld, die veelvuldig op een zichtbare plek werden opgehangen. De club kreeg veel aanvragen binnen van supporters die graag een poster willen ontvangen. Samen met supporters heeft de club gezorgd voor diverse afhaalpunten van de poster.
 
De posters zijn in Groningen af te halen bij de vestiging van hoofdsponsor Office Centre en bij de hoofdingang van het Hitachi Capital Mobility Stadion. Tevens zijn er sinds afgelopen weekend afhaalpunten in onder meer; Winsum, Delfzijl, Assen, Stadskanaal, Hoogezand, Emmen, Beilen, Borger, Roden, Leek, Veendam, Uithuizen en Winschoten. Kijk voor de exacte afhaaladressen op de site van de Supportersvereniging FC Groningen.
 
Veiling
Diezelfde Supportersvereniging FC Groningen is op dit moment druk bezig met het uitzetten van meerdere schitterende initiatieven om geld op te halen voor de club. Zo wordt er op vrijdag 26 juni in samenwerking met Onlineveilingmeesters een veiling gehouden met allerlei prachtige en unieke FC-artikelen. Supporters en (oud-)spelers die veilingitems willen inbrengen dienen dit voor zaterdag 20 juni te doen. Neem hiervoor contact op met Niels Hilboesen () of Sjoerd-Jan Gispen (sjoerdjan.gispen@svfcgroningen.nl). De items kunnen ook bij de hoofdingang van het Hitachi Capital Mobility Stadion worden afgeleverd.
 
De makers van ‘Kon veel Minder de Podcast’ organiseren aankomende vrijdag (29 mei) om 20.15 uur een speciale online FC Groningen-quiz. Denk jij alles te weten van de Trots van het Noorden? Dan is deze FC-quiz echt iets voor jou. Het geld dat wordt opgehaald met de quiz komt ten bate van FC Groningen. Aanmelden voor de online quiz gaat via de Webshop van de Supportersvereniging.
 
FIFA-skills
FIFA-liefhebbers hadden afgelopen zaterdag de mogelijkheid hun FIFA-skills te meten met FC Groningen esporter Nick den Hamer. In ruil voor een donatie aan de club kregen supporters de kans het tegen onze esports-topper op te nemen. Nick groeide de laatste seizoenen bij FC Groningen uit tot de absolute wereldtop en dus had hij afgelopen zaterdag voldoende uitdagers.

lowej-social-vierkant
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws