string(9) "claudebot"

Dinsdag: informatiebijeenkomst Zonneborg.

Vrijdag 20 september 2013 om 10:34

Komende dinsdagavond, 24 september, is er weer een informatiebijeenkomst over de zonnepanelen op Euroborg. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst over het project de Zonneborg.

Stadion Euroborg is in de afgelopen periode al behoorlijk verduurzaamd. Zo draait het stadion op groen gas en groene stroom en zal binnenkort via W.K.O. (warmte-koude-opslag) het veld verwarmd worden. Het energiegebruik is aanzienlijk omlaag gegaan en is inzichtelijk gemaakt middels een ‘energy mirror’ naast de hoofdingang. Als kroon op het werk willen we nu zonnepanelen leggen op het dak van stadion Euroborg. Hiermee worden de duurzame activiteiten van het stadion nog beter zichtbaar. Het unieke aan dit project is dat het project niet alleen voor FC Groningen interessant is, maar juist ook voor degene die mee investeren middels crowdfunding in het project!
Stichting 1miljoenwatt (http://doemee.1miljoenwatt.nl/) en Essent bieden graag de mogelijkheid om mee te doen met de verdere verduurzaming van Euroborg. U kunt nu eenvoudig investeren in zonnepanelen op het groenste stadion van Nederland.

Wilt u meer weten over dit project? Kom dan dinsdag 24 september om 19.30 uur naar de informatiebijeenkomst in Euroborg. Daar geven Sven Pluut van Stichting1miljoenwatt en Peter-Paul Schouwenberg van Essent een uitgebreide toelichting op het project en de rendementen die het u oplevert als u mee investeert. Hierover zal Robbert Klaver, commercieel directeur van FC Groningen u alles vertellen.
Aanmelden is eenvoudig via commercie@fcgroningen.nl.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus