Dinsdag 18 april: Yellow Puffin Game Event

6 april 2017 / vandaag

Op dinsdag 18 april is het Groninger Forum gewijd aan het Yellow Puffin Game Event. Bij dit evenement staat het contact tussen  gamer en ontwikkelaar centraal. eSporter Absalom Warkor van FC Groningen zal het die middag tussen 14.00 uur en 15.30 uur in de hoofdzaal opnemen tegen bezoekers van het Yellow Puffin Game Event. Die maken daarbij kans op FC Groningen-prijzen.

Monsterboard, iWink, Ubisoft en andere bedrijven geven presentaties tijdens het Yellow Puffin Game Event en belangstellenden kunnen met deze bedrijven in gesprek. De ideale manier dus om meer te leren over deze industrietak. Dat is ook het hele idee achter Yellow Puffin: ze willen gamers, ICT’ers en bedrijven met elkaar in contact brengen en laten zien wat het Noorden van ons land op gamegebied te bieden heeft. Volgens Yellow Puffin is er vanuit de regio genoeg animo om aan de slag te gaan in deze bloeiende industrietak en daar willen ze een steentje aan bijdragen.

Tijdens Yellow Puffin kun je aan de slag gaan met spelcomputers en tabletop games, je krijgt goodies in handen en natuurlijk kun je de competitie aangaan met andere gamers. Naast FC Groningen zijn het Noorderpoort College, de Hanzehogeschool Groningen en het Alfa-College aanwezig.

Kortom: op dinsdag 18 april staat Groningen in het teken van gamers. Kaartjes zijn te bestellen via eventbrite en kosten €7,50 per stuk. Voor meer informatie en andere artikelen over de game-wereld kun je terecht op de website of social media.

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws