Dinsdag 12 oktober: Exclusieve lezing voormalig Special Forces Sander Aarts

21 september 2021

De FC Groningen Business Club nodigt haar leden van harte uit voor een inspirerende lezing van inspirator, spreker en voormalig Special Forces Sander Aarts. Aarts – één van de best getrainde militairen van de Nederlandse Special Forces – komt op dinsdag 12 oktober om 16.00 uur naar Euroborg. Aansluitend volgt een netwerkborrel. 

Sander Aarts (1979) heeft 16 jaar aaneengesloten bij de Special Forces van het Korps Mariniers gediend en daarbij diverse operationele leidinggevende functies bekleed. Voor zijn diensten binnen de Special Forces werd Aarts in 2018 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau met zwaarden. Zijn eerste boek – Niet te breken – bleek een bestseller in Nederland. Na zijn militaire loopbaan richtte Aarts de Unbreakable Academy op waarmee hij onder meer weerbaarheidstrainingen geeft.
 
Aarts weet als geen ander wat het is om het maximale uit zowel zichzelf als zijn team te halen en hoe het voelt om onder jaar in jaar uit de allergrootse druk optimaal te presteren. Met zijn indrukwekkende en inspirerende verhaal deelt hij zijn ervaringen. Aarts spreekt onder meer over (persoonlijk) leiderschap, teamwork, presteren onder druk en weerbaarheid. Met zijn unieke verhaal wordt het publiek meegenomen in de wereld van de Special Forces.
 
Een verhaal dat inspireert en een lezing die gegarandeerd energie oplevert. Leden van de FC Groningen Business Club zijn dinsdag 12 oktober van harte welkom op dit exclusieve event. Aanmelden via de zakelijke bundeling app.  

Lezing-sander-aarts4

Laatste nieuws