string(9) "claudebot"

Deze week twee oefenduels.

Maandag 15 juli 2019 om 14:39

De eerste selectie van FC Groningen speelt in de voorbereiding op het seizoen 2019/2020 deze week twee oefenwedstrijden. Morgenavond, dinsdag 16 juli, is FC Emmen om 19.00 uur de tegenstander in Rolde. Zaterdag (20 juli) wordt geoefend tegen Hannover 96, komend seizoen uitkomend in de 2. Bundesliga. De aftrap in het Eilenriedestadion is zaterdagmiddag om 15.00 uur.

De kaartverkoop voor deze wedstrijden verloopt online via deze website. De verkoop voor het duel in Hannover loopt tot en met aanstaande donderdag (23.59 uur). Tickets kosten €12 voor volwassenen en €8 voor jeugd. Er is op de wedstrijddag geen kassaverkoop in Duitsland. Met de online gekochte kaarten, kunnen FC Groningen-fans in Hannover terecht bij de ingang van het bezoekersvak.

Kassaverkoop
Voor FC Groningen – FC Emmen en FC Groningen – FC Eindhoven (dinsdag 23 juli, 19.00 uur te Norg) loopt de kaartverkoop online beide keren tot en met de voorafgaande maandagavond 23.59 uur. Op de wedstrijddag zijn de kassa’s van de respectievelijke sportparken Boerbos en Schapendrift geopend vanaf 17.30 uur voor de verkoop van de resterende tickets. Voor deze twee wedstrijden in Nederland geldt een toegangsprijs van €10 voor volwassenen en €5 voor jeugd tot en met 12 jaar.

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Jos vs. Bacuna: Game on!

6 dagen geleden

VAN EIGEN BODEM met JIULIE BUIGEL: ‘MENSEN ZEGGEN DAT IK EEN NEUSJE HEB VOOR DE GOAL’

6 dagen geleden

Tiemen Werksma genomineerd als Leonardo Hotels Strijder van het Jaar