Derde shirt Bjorn Meijer populair op Jubileumveiling

28 april 2022

Het derde shirt van Bjorn Meijer is één van de populairste kavels op de Jubileumveiling. FC Groningen en partner Catawiki organiseren deze week een speciale veiling in het kader van het vijftigjarig bestaan van de club. Behalve het shirt van de linksback uit eigen Opleiding, kunnen FC-supporters en anderen een hele week bieden op vijftig unieke items en experiences.  

Bjorn Meijer droeg het shirt dat aangeboden wordt via Catawiki op 16 januari, toen FC Groningen een thuiswedstrijd speelde tegen PSV. De dynamische linksachter stond zoals gebruikelijk in de basis en werd een kwartier voor tijd gewisseld. Aangezien Meijer een mooie transfer naar Club Brugge te wachten staat, is dit één van de laatste kansen om een wedstrijd gedragen shirt van de Groninger te bemachtigen. Wees er dus snel bij! Het hoogste bod is op dit moment €225,-.  
 
Een andere bijzondere kavel is de fotoshoot door de huisfotograaf in Euroborg. Altijd al eens in de kleedkamer, persruimte of op het veld van het mooiste stadion van Nederland willen staan én daar een tastbare herinnering aan over houden? Dan is dit de uitgelezen mogelijkheid.  

Sessie zonder titel1220

Naast de veiling staat er deze week nog meer te gebeuren. Morgen (vrijdag 29 april) wordt een bijzondere show uitgezonden vanuit Euroborg. Met veilingmeester Hans Nijland als vaste tafelgast en andere hoofdrolspelers zoals Cyril Ngonge en Jan Hoekstra, worden verschillende items en experiences besproken, de tussenstand opgemaakt en zoals gewoonlijk vooruitgeblikt op het voetbalweekend.  
 
De uitzending is morgen vanaf 18.00 uur te volgen via het YouTube-kanaal van de Trots van het Noorden.  
Klik hier om naar de veiling te gaan

_M7A2781

Laatste nieuws