Derby van het Noorden uitverkocht, kaartverkoop Vitesse-thuis gestart

2 september 2021

De eerstvolgende thuiswedstrijd, tegen sc Heerenveen op zondag 12 september, is uitverkocht. De laatste beschikbare tickets voor de Derby van het Noorden werden een dag na het sluiten van het transferwindow online verkocht. Vanwege de huidige regelgeving mag FC Groningen maximaal 2/3 van de capaciteit van Euroborg gebruiken. De kaartverkoop voor het thuisduel met Vitesse op woensdagavond 22 september om 20.00 uur is inmiddels gestart. 

_MG_5034_0007_Venezia

Na een sfeervolle eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen FC Utrecht, kijkt FC Groningen ernaar uit de supporters op zondag 12 september in Euroborg weer te mogen ontvangen. De Trots van het Noorden gaat in een uitverkocht stadion de strijd aan met sc Heerenveen. Momenteel mag FC Groningen vanwege overheidsmaatregelen werken met 2/3 stadionbezetting.
 
Inmiddels is de kaartverkoop voor de derde thuiswedstrijd van dit Eredivisieseizoen gestart. FC Groningen ontvangt Vitesse op woensdag 22 september om 20.00 uur in Euroborg. Supporters kunnen zonder restrictie van seizoen- of clubcard tickets aanschaffen voor deze wedstrijd. Tickets zijn eenvoudig te bestellen via: tickets.fcgroningen.nl
 
Net als tegen sc Heerenveen en eerder tegen FC Utrecht geldt dat FC Groningen momenteel nog gebonden is aan een maximale bezetting van 2/3 van de capaciteit van het stadion. Logischerwijs kunnen er daardoor minder tickets worden verkocht dan gebruikelijk. Voor sommige vakken - bijvoorbeeld op de Tonny van Leeuwen Tribune - geldt daarom dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn.
 
Mis het duel met Vitesse op woensdag 22 september, aftrap 20.00 uur, niet en bestel nu tickets: tickets.fcgroningen.nl

Laatste nieuws