string(9) "claudebot"

Deelnemersveld GasTerra Eurovoetbal 2012 compleet.

Maandag 26 maart 2012 om 16:24

Met de aanmelding van Atlético de Madrid heeft Eurovoetbal haar deelnemersveld rond voor de 36ste editie van het jeugdvoetbaltoernooi. De organisatie is dan ook erg verheugd en trots om de Spaanse topclub te verwelkomen als tiende en laatste deelnemer aan Eurovoetbal 2012.

Naast de vertegenwoordiging van de grote voetballanden Italië en Duitsland heeft Spanje in Atlético de Madrid ook een afgevaardigde gevonden voor Eurovoetbal 2012. Atlético de Madrid wordt traditioneel gezien als de derde club van Spanje, achter Real Madrid en FC Barcelona. In het verleden hebben zowel Real Madrid als FC Barcelona al op Eurovoetbal gestaan. Nu is het dan tijd voor Atlético de Madrid om te schitteren op het Nederlandse jeugdvoetbaltoernooi. De jeugdopleiding van Atlético de Madrid staat hoog aangeschreven en heeft in het recente verleden onder andere Fernando Torres voortgebracht.
In een eerder stadium was al bekend dat de Nederlandse clubs PSV, SC Heerenveen en FC Groningen meedoen aan Eurovoetbal 2012. Uit het buitenland komen dit jaar HSV, Ajax Cape Town, Udinese Calcio, Rosenborg BK, Fenerbahçe en FC Anzhi Makhachkala. Met de toevoeging van Atlético de Madrid is dan ook het hele deelnemersveld van dit jaar bekend.
GasTerra Eurovoetbal 2012 zal in het Pinksterweekend op zaterdag 26 mei beginnen en duurt tot en met maandag 28 mei. Het driedaagse toernooi speelt zich dit jaar geheel af op de velden van Be Quick 1887 en VV Helpman op de Esserberg in Haren.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’