string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

De Voogd, Te Wierik en Faber in FC Groningen TV.

Vrijdag 03 november 2017 om 11:12

FC Groningen TV kijkt vanavond (vrijdag-red.) in de glazen bol van materiaalman Bert de Voogd. Daarnaast blikken Ernest Faber en Mike te Wierik vooruit naar de wedstrijd van zaterdagavond tegen Heracles Almelo.

Afgelopen zondag bekroonde Ludovit Reis zijn basisdebuut voor FC Groningen met een doelpunt tegen Sparta Rotterdam. Voor materiaalman Bert de Voogd was dat geen verrassing want hij had voor de wedstrijd al tegen Reis gezegd dat hij zou gaan scoren. FCG TV zoekt De Voogd op en kijkt samen met hem in zijn glazen bol om te zien wie er zaterdagavond namens FC Groningen tegen Heracles gaat scoren.
 
Mike te Wierik keert zaterdagavond terug in Almelo voor de ontmoeting tegen Heracles. Te Wierik speelde tussen 2010 en de zomer van 2017 voor Heracles en zal zaterdag dus een hoop oude bekenden tegen komen. Te Wierik kijkt vooruit naar de ontmoeting en vertelt in FCG TV wat de kracht is van zijn oude ploeg.
 
Bij FC Groningen staat de druk er logischerwijs op na de nederlaag van afgelopen zondag tegen Sparta Rotterdam. Trainer Ernest Faber laat weten hoe de staf en spelers met die druk omgaan en dat iedereen er in gelooft dat het zaterdagavond tegen Heracles Almelo omgedraaid kan worden. FCG TV neemt daarin vanavond alvast het voortouw.
 
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.30 uur herhaald op kanaal 3 en om 23.45 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV om 16.15 uur uur te zien op kanaal 3. Klik voor de exacte tijden ook op deze link.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’