De Leeuw: ‘We kwamen er niet doorheen’

16 september 2012

Michael de Leeuw speelde ruim een uur mee in de met 0-3 verloren wedstrijd tegen Vitesse. De hardwerkende middenvelder baalde enorm van de nederlaag en weet het verlies aan het feit dat Vitesse al na een half uur met een man minder kwam te staan.

“Zij gingen op dat moment allemaal wat meer doen en wij juist wat minder,” legt De Leeuw uit. “Dat mag niet, maar het gebeurde wel. We hebben de eerste helft ook een stuk beter gespeeld dan de tweede helft. De eerste helft was het best goed, maar daar zag je na rust niks meer van terug. Als je tegen tien man staat, moet je gewoonweg meer creëren. We kwamen er niet doorheen. Het was niet zo dat we niet wilden, maar er zat te weinig voetbal in. Terwijl we thuis altijd het spel willen maken.” Scherpe week
Bij de pakken neerzitten, doet de middenvelder niet. “Het moet beter en volgende week moeten in Zwolle drie punten worden gehaald. We zullen een scherpe week tegemoet gaan waarin nog geregeld over deze wedstrijd zal worden gesproken. Deze nederlaag komt hard aan.” 

Laatste nieuws