De Leeuw te gast in de Warming-up, vanmiddag 16.00 uur

14 januari 2022

Michael de Leeuw is vanmiddag te gast in ‘De Warming-up’. Samen met de aanvaller wordt vanuit de Word Groter Studio in Euroborg vooruit gekeken op het eerste duel na de winterstop thuis tegen PSV. De Warming-up is vanmiddag vanaf 16.00 uur te zien op het YouTube-kanaal van FC Groningen.

de leeuw2

De Leeuw is bezig aan zijn tweede termijn als voetballer in Groningen. De aanvaller was tussen 2012 en 2016 zeer succesvol in Euroborg. De Leeuw won in 2015 de KNVB beker en kwalificeerde zich twee keer voor Europees voetbal. Naast het duel met PSV kijkt de Brabander ook vooruit op de midweekse bekerwedstrijd tegen N.E.C. Tegen de club uit Nijmegen maakte de spits in het verleden één van de mooiste treffers ooit gemaakt in Euroborg.
 
De Leeuw keerde afgelopen zomer terug in Groningen na een avontuur in Amerika bij Chicago Fire en een periode in Drenthe bij FC Emmen. De aanvaller is één van de aanvoerders van FC Groningen dit seizoen en speelde 17 van de 19 wedstrijden mee voor de winterstop.
 
Naast De Leeuw is er tijdens De Warming-up aandacht voor een echte battle tussen voorzitter van de supportersvereniging John de Jonge en voormalig FC-verdediger Kurt Elshot. Zij doen een voorspelling voor het duel van aanstaande zondag.
 
De Warming-up wordt vanmiddag vanaf 16.00 uur uitgezonden vanuit de Word Groter Studio in Euroborg. Presentatie is in handen van Frank Veenhof. De show is te zien op het YouTube-kanaal van FC Groningen. 

Laatste nieuws