string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

De Leeuw, Lindgren, Ben Moussa, Veendorp en Gootjes in FCG TV.

Vrijdag 22 februari 2013 om 13:22

FC Groningen TV kijkt vanavond vooruit op de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle met Michael de Leeuw en Rasmus Lindgren. Daarnaast is er een samenvatting te zien van Jong FC Groningen - Jong Feyenoord/Excelsior en is er aandacht voor twee jeugdinternationals van RVO FC Groningen/Cambuur B1: Keziah Veendorp en Willem Gootjes.

Afgelopen dinsdag won Jong FC Groningen met 3-1 van Jong Feyenoord/Excelsior. Dankzij de zege stegen de beloften van de FC naar de vierde plaats in de Beloftencompetitie. Hilal Ben Moussa was één van de drie doelpuntenmakers. Als hij scoort dan is het ook meteen zeer fraai.
Afgelopen zaterdag verloor RVO FC Groningen/Cambuur B1 met 1-0 van koploper FC Twente B1. Tijdens dat duel volgde FCG TV twee jeugdinternationals van de B1 van FC Groningen: de 16-jarige Keziah Veendorp en de 17-jarige Willem Gootjes. Trainer Peter Moltmaker is zeer tevreden over de ontwikkeling van beide talenten.
Zaterdagavond is PEC Zwolle te gast in Euroborg. Voor FC Groningen een belangrijke wedstrijd omdat de FC aansluiting wil houden met de ploegen die strijden om een play-offticket voor Europees voetbal, maar ook om het gat met de ploegen onder FC Groningen niet kleiner te laten worden. Wellicht is het een voordeel dat er in Euroborg niet op kunstgras wordt gespeeld. Michael de Leeuw en Rasmus Lindgren kijken alvast vooruit naar zaterdagavond.
Let op: FC Groningen TV wordt vanavond om 17.55 uur uitgezonden op Eredivisie Live 2. Daarna is FCG TV om 22.55 uur te zien op EL 2. Zaterdag is de herhaling om 08.30 uur op EL1 en om 19.05 uur op EL 2, voorafgaand aan FC Groningen – PEC Zwolle.
FC Groningen TV is zaterdag ook te zien op OOG TV. De uitzending op de lokale omroep van Groningen begint om 15.30 uur, waarna het tot 09.00 uur in de ochtend wordt herhaald.
FC Groningen TV is ook terug te zien op de website van FC Groningen: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentvBlijf op de hoogte van FC Groningen TV via Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

11 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard