string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

De Leeuw: ‘Komende tijd alles naast elkaar leggen’.

Zondag 03 april 2016 om 21:10

Michael de Leeuw is bezig aan zijn vierde seizoen in dienst van FC Groningen. De clubtopscorer heeft een aflopend contact bij de Trots van het Noorden en heeft inmiddels een aanbieding van zijn club in beraad. Daarnaast is er ook interesse voor De Leeuw vanuit het buitenland. De aanvaller heeft nog geen beslissing genomen over zijn toekomst.

FC Groningen heeft bij De Leeuw aangegeven dat de Brabander zijn contract in Euroborg kan verlengen. Een transfervrije status maakt De Leeuw echter ook aantrekkelijk voor andere clubs. “Ik heb nog niet echt een keuze gemaakt over mijn toekomst en heb de aanbieding van FC Groningen in beraad genomen,” aldus De Leeuw voor de camera van FOXSports Eredivisie.
“Ik ben nog aan het kijken wat ik uiteindelijk wil. Ik ben 29 en het is even afwachten wat mijn vervolgstappen zijn. Of ik bij Groningen blijf, of dat het misschien een avontuur wordt. Dat laatste is niet onlogisch, maar ik heb het goed naar mijn zin in Groningen dus het is ook niet onlogisch dat ik bijteken.”
De Leeuw erkent tegen de verslaggever dat hij naast FC Groningen, ook in gesprek is met het Amerikaanse Chicago Fire, uitkomend in de Major League Soccer. “Er zijn gesprekken, maar die zijn ook al in de winterstop geweest. Nu zijn we weer in gesprek met Chicago, maar er is nog niets getekend,” zegt De Leeuw over de huidige club van voormalig FC’er Johan Kappelhof. “Ik heb ook een mooie aanbieding van FC Groningen liggen, dus zal de komende tijd alles naast elkaar neerleggen en dan zien we wel wat er gaat gebeuren.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’