string(9) "claudebot"

De laatste wedstrijd van de competitie.

Donderdag 12 mei 2011 om 15:25

Zondag is het zo ver, dan is helaas alweer de laatste wedstrijd van het seizoen. Het seizoen is weer snel voorbij gegaan.
De winnaars voor de kaartjes FC Groningen – PSV zijn bekend, heel veel plezier allemaal! Natuurlijk wens ik ook alle anderen die heengaan een mooie wedstrijd toe. Ik ben er zondag natuurlijk ook bij en een beetje extra hulp met aanmoedigen kan ik wel gebruiken, dus laat je horen voor FC Groningen! Het wordt ieder geval spannend zondag, want we hebben nog kans op de 4e plek. Wat zou betekenen dat we automatisch mee mogen spelen met de Europa League en we een leuk feestje hebben met z’n allen!  Dat zou natuurlijk helemaal geweldig zijn! Hoeveel denken jullie dat het gaat worden? Schatten jullie de kansen van FC Groningen hoog in?
Voor de rest wordt er zondag natuurlijk ook duidelijk wie er kampioen wordt, FC Twente of Ajax? Ik ben er benieuwd naar jullie mening! Vorige week met de bekerfinale was het ook al zo spannend!
Al met al kunnen we nu al terug kijken op een goed seizoen. Het seizoen is misschien bijna voorbij, maar de Junior Club gaat door! Kijk op www.fcgroningenjuniorclub.nl  voor meer informatie over bijvoorbeeld de Junior Clubdag. Heb jij altijd al is een kijkje willen nemen in het stadion de Euroborg en op de tribune naar een wedstrijd willen kijken? Dat kan allemaal op 11 juni. Voor Junior Club leden is het gratis en anders kan je al een kaartje kopen vanaf 2 euro!

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus