De eerste Junior Club fantour van het seizoen was geslaagd!

7 december 2009

Zondag 6 december stond de eerste fantour van de Junior Club op het programma. Hoewel iedereen nog een beetje slaperig was van pakjesavond, vertrokken er om 10.00 uur twee bussen vol enthousiaste jong fans en hun ouders richting Rotterdam voor de uitwedstrijd tegen Feyenoord.

De reis verliep voorspoedig, en na een korte tussenstop kwam de Kuip snel in zicht. Onderweg zorgde de Junior Club voor wat lekkers te eten en te drinken en werd er een film gekeken. De eerste minuten van de wedstrijd leek het een super goede middag te worden, want al in de 4de minuut werd de 0-1 gemaakt door FC Groningen. Helaas wist de FC dit niet vast te houden en werd er uiteindelijk om 3-1 verloren waardoor de terugweg iets langer leek dan de heenweg. Aan het begin van de avond reden de bussen Groningen weer in en stapte iedereen moe, maar ondanks het slechte resultaat wel voldaan, de bus weer uit. Ook namens Davey en Johanna (bus 1) en Rina en Gerdrik (bus 2) willen we alle deelnemers bedanken voor de gezellige middag! Wil jij ook graag een keertje mee met de fantour van de Junior Club? Er zijn nog een paar plekjes bij verschillende wedstrijden. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Junior Club (050-5878787 optie 1). Line-up
De fans in het uitvak waren niet de enige FC Groningen fans die waren afgereist naar Rotterdam. Er waren namelijk ook nog 11 Junior Club leden naar Rotterdam gekomen om samen met hun helden het veld op te lopen aan het begin van de wedstrijd. Hoewel ze hun taak supergoed uitvoerden, leverde dat helaas geen 3 punten op! Lucas Hoogstraten, Sam Kuiper, Koen van den Bos, Noah Schuur, Justin ter Harkel, Kayra Marinus, Lars Kwint, Jorn Middel, Robin van Esveld, Ruben in 't veld en Robin Steen, wat leuk dat jullie er waren om de speler te begeleiden!!  

Laatste nieuws