string(9) "claudebot"

Davidson: ‘Verliezen is heel frustrerend’.

Zaterdag 25 februari 2017 om 22:02

Jason Davidson keerde na bijna vier maanden weer terug in de basiselftal van FC Groningen. De Australiër was betrokken bij de tweede goal van zijn ploeg en speelde de gehele wedstrijd. Het verlies tegen FC Utrecht frustreerde de linksback enorm.

Davidson startte eind oktober voor het laatst in een Eredivisiewedstrijd voor FC Groningen en zag dat zijn team zaterdagavond een goede eerste helft speelde waarin het verdiend op voorsprong kwam. “Het was een rare wedstrijd,” zegt Davidson. “We speelden in de eerste helft fantastisch, waren ze overal de baas, maar laten het na rust glippen.”
 
Momentum
FC Groningen kreeg na rust een tegentreffer te verwerken en daardoor kreeg tegenstander FC Utrecht het geloof in de wedstrijd terug. “Door dat doelpunt kregen zij het momentum, al hebben wij ook in de tweede helft wel kansen gehad.”
 
Davidson is sportman in hart en nieren en kan daardoor niet goed tegen zijn verlies. “Verliezen is heel frustrerend. Ik ga vanavond de wedstrijd nog terugkijken en kijken naar wat ik zelf beter had kunnen doen. We waren in de eerste helft fantastisch, maar drie momenten kostten ons de wedstrijd.” 

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus